VIDEO Șase mașini de poliție au intervenit pentru a încătușa un șofer vitezoman și beat pe Mărășești

În această dimineață, în jurul orei 04.00, pe Calea Obcinilor, din municipiul Suceava, polițiștii suceveni au încercat să oprească în trafic un autoturism marca Ford Focus, folosind semnalul regulamentar de oprire. Șoferul nu s-a oprit la semnalul polițiștilor.

Deoarece individul nu a oprit, oamenii legii au pornit în urmărirea acestuia. pe bulevardul 1 Mai, unde fugarul conducea cu viteza de 98 km/h. La un moment dat, acesta a virat la dreapta pe strada Universității, unde circula cu viteza de 109 km/h. De pe strada Universității șoferul a virat dreapta pe bulevardul George Enescu, unde circula cu viteza de 86 km/h, după care a oprit pe partea dreaptă a drumului, înainte de semaforul de la trecerea de pietoni din zona Catedralei.

Șoferul a fost imobilizat și încătușat de polițiști.

La volanul mașinii se afla Dorin - Florin S. (26 de ani), din municipiul Suceava. V.M. (37 de ani), din municipiul Suceava se afla ca pasager pe locul din dreapta față a autoturismului marca Ford.

Dorin - Florin S. a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind de 1,24 mg/l alcool pur în aerul expirat. Pe urmă individul a fost condus la Spitalul Județean Suceava, unde i s-au prelevat mostre de sânge pentru stabilirea alcoolemiei.

Polițiștii au întocmit un dosar penal pentru „conducere sub influența alcoolului”.

În aceeași seară, un alt șofer a fost reținut pentru 24 de ore, iar pe numele acestuia polițiștii au întocmit un dosar penal pentru „conducerea unui vehicul fără permis de conducere” și „refuzul sau sustragerea de la prelevarea de mostre biologice”.

Pe la ora 00.30, polițiștii au identificat un autoturism marca Volkswagen Caddy, care circula din direcția pizzeriei Luca spre Catedrala Nașterea Domnului din municipiul Suceava. Oamenii legii au folosit semnalele regulamentare pentru a opri mașina respectivă, însă șoferul a refuzat să tragă pe dreapta. Polițiștii au pornit în urmărirea Volkswagen-ului.

La un moment dat, Volkswagen-ul a oprit, iar la volanul acestuia se afla Aurel B. (36 de ani), din comuna Pătrăuți.

În urma testării cu aparatul etilotest, rezultatul a fost de 1,12 mg/l alcool pur în aerul expirat. Pe urmă, acesta a fost condus la Spitalul Județean Suceava pentru a i se preleva mostre de sânge. În prezența personalului medical, Aurel B. a refuzat prelevarea de mostre biologice de sânge.

În autoturismul marca Volkswagen, pe locul din dreapta se afla E.A.H. (18 ani), din comuna Pătrăuți.

După ce polițiștii au verificat bazele de date, au aflat că individul nu avea permis de conducere.

Aurel B. a fost reținut pentru 24 de ore, fiind introdus în arestul IPJ Suceava.

Adauga comentariu