VIDEO Scandal monstru în curtea Grupului Școlar „Vasile Cocea” de la Molovița. Polițiști bătuți și focuri de armă trase pentru încătușarea unor scandalagii

Astăzi, în jurul orei 13.20, un scandal monstru a avut loc în curtea Grupului Școlar „Vasile Cocea” din comuna Moldovița. Un localnic, pe numele său Cornel Vișoiu, împreună cu fiul său major, au mers la liceul din localitate deoarece un alt fiu de-al bărbatului a suferit un accident la școală, în urma căruia s-a lovit la două degete.

În căutarea dreptății, cei doi „justițiari” au intrat val vârtej în curtea unității de învățământ, unde au început să țipe și să înjure băgând spaima în elevi. Directorul Grupului Școlar „Vasile Cocea” a cerut sprijinul unui echipaj de poliție, care s-a deplasat de urgență la fața locului.

Scandalagii nu au părut impresionați de apariția polițiștilor, continuând să se manifeste violent atât verbal cât și fizic. La un moment dat, unul dintre ei chiar a lovit cu pumnul un agent venit să aplaneze conflictul. Pentru a-i imobiliza pe cei doi indivizi, polițiștii au tras un foc de avertisment în plan vertical și au folosit spray-urile lacrimogene.

Cu greu, cei doi scandalagii, tată și fiu, au fost încătușați și duși la sediul Poliției din Moldovița, urmând a fi audiați și eventual reținuți.

„Astăzi, în jurul orei 13.20, pe raza comunei Moldovița, s-a produs un incident în imediata apropere a unui liceu tehnologic din localitate. O patrulă de polițiști a fost sesizată de către directorul unității respective de învățământ, despre faptul că un părinte, dar și copilul acestuia, major, fost elev al școlii, fac scandal în incinta liceului și tulbură ordinea și liniștea publică. În baza sesizării, un echipaj de poliție s-a deplasat la fața locului și a încercat să aplaneze conflictul, moment în care cei doi au devenit agresivi, fiind necesară folosirea mijloacelor tehnice din dotare pentru imobilizarea acestora. În cadrul activității de imobilizare, a fost tras inclusiv un foc de avertisment în plan vertical întrucât unul dintre bărbați se manifesta agresiv și inclusiv a reușit să lovească pe unul dintre polițiști. Cei doi bărbați au fost conduși ulterior la sediul poliției după ce au fost imobilizați și încătușați, loc în care se află și în acest moment fiind audiați, urmând a fi sesizată și unitatea de parchet, inclusiv cu privire la săvârșirea infracțiunii de ultraj pentru a se constata dacă sunt întrunite elementele constitutive ale acestei infracțiuni. De asemenea, urmează a se lua și măsuri procesuale față de cei doi pentru scandalul și tulburarea ordinii publice pe care au făcut-o în zona unității de învățământ respective”, a declarat comisarul șef Ionuț Epureanu, purtătorul de cuvânt al IPJ Suceava.

În acest caz a fost întocmit un dosar penal pentru comiterea infracțiunilor de ultraj, lovire sau alte violențe și tulburarea ordinii și liniștii publice.

Comentarii

gicu

28.02.2020 16:27

Acolo e jungla! Directoarea e un fals! Se tine doar de activități nefolositoare!!!

Adauga comentariu