VIDEO Scandal monstru pe o tarla din Bosanci. Un afacerist local îl amenință cu bătaia pe primar și cu moartea pe mai mulți rromi

În urmă cu două zile, în fața Primăriei din Bosanci, mai mult localnici s-au dus în fața instituției pentru a-și exprima nemulțumirile cu privire la vecinii lor de etnie rromă. Bosâncenii s-au arătat revoltați de faptul că o familie de etnie rromă are pământ lângă gospodăriile lor și vor să construiască pe respectivul teren. Nemulțumiții s-au dus la unitatea administrativă a comunei pentru a încerca să pună „bețe-n roate” vecinilor de etnie rromă.

„Erau niște cetățeni care aveau ură rasială împotriva unor rromi, care au cumpărat un pământ lângă ei și nu voiau să îi lase să construiască pe acel pământ pentru că sunt rromi. Sunt rromi, dar au drepturi depline. Sunt rromi pașnici, au familie, au copii, n-au niciun cazier, n-au nimic, sunt oameni normali”, ne-a spus Neculai Miron, primarul din Bosanci, în urmă cu două zile.

În acea zi, manifestanții păreau că s-au calmat și au plecat din fața Primăriei.

După ce au plecat din fața Primăriei, bosâncenii revoltați au mutat scandalul pe Facebook unde l-au spurcat pe primarul Neculai Miron, dar s-au luat și de rromii care le sunt vecini.

Ieri, spiritele nu erau nici pe departe calmate. Scandalul a avut loc chiar pe pământul cu pricina, unde bosâncenii i-au înfruntat față în față pe cetățenii de etnie rromă, dar și pe primarul localității. Cel mai vocal bosâncean a fost Dragoș Bujorean, un afacerist din localitate. Acesta a aruncat cu amenințări în stânga și-n dreapta, în timp ce filma totul cu telefonul mobil. Afaceristul bosâncean i-a amenințat pe cetățenii de etnie rromă cu moartea, iar pe primar l-a amenințat că îl va bate dacă are curaj să se apropie de el. Lucrul cel mai ciudat este că Bujorean nu ar avea nicio treabă cu respectiva porțiune de pământ, el ar avea în zonă doar niște cunoștințe.

În filmările de mai jos se poate observa cum este respectată distanțarea socială pe timp de pandemie. 

Aceasta nu este prima confruntare dintre primarul Miron și familia afaceristului Bujorean 

Conform localnicilor, afaceristul scandalagiu ar avea dușmănie pe Neculai Miron pentru că odată cu punerea sa în funcția de primar și-ar fi pierdut din venituri. Dragoș Bujorean ar fi avut înțelegeri cu fostul primar, înțelegeri care se pare că nu dau roade în mandatul lui Miron.

Anul trecut, prin luna august, primarul din Bosanci, Neculai Miron anunța pe pagina sa de Facebook faptul că se simte urmărit de interlopi.

„Stimați prieteni, întrucât vineri la amiază am fost amenințat cu bătaia în incidentul transmis live pe Facebook de către Andrei Bujorean, fiul lui Dragoș Bujorean, iar vineri (Dragoș Bujorean) a vrut să mă lovească pe la spate pe când eram la nuntă la Moara (fapt recunoscut în discuția telefonică de sâmbătă); apoi a amenințat că pune interlopii pe urmele mele pentru a mă distruge pe mine cât și familia, jurându-se pe copii lui că va face lucrul acesta, vă solicit tuturor care dețineți înregistrări sau fragmente de înregistrări să mi le transmiteți în privat pentru Biroul de Investigații Criminale, deoarece au constituit de ani de zile un grup infracțional de crimă organizată, hărțuindu-mă social și spiritual, sub oblăduirea unor așa ziși lideri religioși, locali și regionali. Vă mulțumesc anticipat”, a scris pe pagina sa de Facebook primarul Neculai Miron, anul trecut.

Dacă atunci edilul aducea acuzații destul de grave unor cetățeni fără a avea dovezi prea clare, se pare că Dragoș Bujorean într-adevăr ar vrea să-i facă rău primarului și nu are niciun fel de reținere în a striga în gura mare intențiile sale.

Transporturile rutiere de mărfuri, moștenire de familie

EURODRAV SRL

A fost înființată la data de 9 septembrie 2003, dar este inactivă de câțiva ani buni.

Administratorul firmei este Dragoș Bujorean, iar la asociați este trecut Dragoș Bujorean și soția sa Viorica Bujorean.

Obiectul de activitatea este „transporturi rutiere de marfuri”.

EXPRESS EURODRAV SRL

A fost înființată la date de 7 septembrie 2011.

Administratorul firmei este Neculai Bujorean (tatăl lui Dragoș) și Bianca Luisa Bujorean (fiica lui Dragoș). La asociați sunt trecuți tot tatăl și fiica lui Dragoș Bujorean.

Obiectul de activitate este „transporturi rutiere de marfuri”.

În anul 2018 firma avea cifra de afaceri de 6.784.043 de lei, profitul net de 50.380 și 21 de angajați.

Unele informațiile au fost preluate de pe www.listafirme.ro.

sursa video: Facebook/ Bosanci News

 

 

 

 

Adauga comentariu