VIDEO Scandalagii care nu au purtat mască de protecție în timp ce încercau să-l intimideze pe activistul de mediu Sorin Tofan huiduindu-l și înjudându-l nu au fost sancționați. Polițiștii promit că vor lua măsuri în termen de 90 de zile

Ieri, la data de 1 aprilie 2021, un puhoi de oameni din comuna Sadova s-au oprit din activitățile lor pentru a se revolta împotriva activistului de mediu Sorin Tofan, care a sesizat două transporturi de lemn suspecte, de pe raza localității menționate. Oamenii, adunați în urma unui apel telefonic, au încercat să îl intimideze pe activistul de mediu înjurându-l și huiduindu-l de față cu mai mulți polițiști. 

O parte dintre scandalagii nu purtau mască de protecție, deși este obligatorie purtarea acesteia în spații deschise.

Până în acest moment, autoritățile nu au sancționat persoanele care nu au respectat măsură de sănătate menționată mai sus.

Conform purtătorului de cuvânt al IPJ Suceava, participanții care nu au purtat mască de protecție la hărțuirea lui Sorin Tofan vor fi identificați și sancționați în următoarele 90 de zile.

Vă amintim că, activistul de mediu Sorin Tofan a fost tratat cu superioritate de șeful Poliției din Câmpulung Moldovenesc, în timp ce primul era agresat de un puhoi de lemnari. 

Adauga comentariu