VIDEO Seară activă pentru pompierii suceveni. Echipajul, care transporta la spital un bărbat întoxicat cu fum, a observat un incendiu provocat cu intenție

Aseară, în jurul orei 00.00, printr-un apel la 112 a fost anunțat un incendiu la o gospodărie din orașul Liteni.

La fața locului au intervenit pompierii din Dolhasca și cei din Fălticeni, împreună cu lucrătorii Serviciului Voluntar pentru Situații de Urgență Liteni, cu trei autospeciale pentru stingere și o ambulanță SMURD.

Când au ajuns echipajele la fața locului, ardea generalizat casa de locuit, existând pericolul de propagare a incendiului la un adăpost de animale. Casa de locuit avea o suprafață de aproximativ 90 de metri pătrați.

Proprietarul în vârstă de 49 de ani s-a intoxicat cu fum, iar pompierii paramedici SMURD i-au acordat primul ajutor medical. Pe urmă, bărbatul a fost transportat la spital.

În timpul intervenției pompierii au evacuat din casă două butelii de aragaz care puteau exploda.

Au ars acoperișul casei, obiecte de mobilier, elemente de tâmplărie, aparatură electronică și electrocasnică. Pereții locuinței, construiți din bolțari și chirpici, s-au degradat.

La ora 03.20 incendiul a fost stins, iar pompierii au salvat adăpostul de animale.

Pe la ora 01.20, în timp ce victima era transportată spre Spitalul Județean Suceava , pompierii militari ai echipajului SMURD au observat un alt incendiu, de această dată la o magazie din comuna Udești. Atunci, militarii au sunat la 112 și au anunțat evenimentul.

La fața locului a intervenit Detașamentul de pompieri din Suceava, împreună cu lucrătorii Serviciului Voluntar pentru Situații de Urgență Udești, cu trei autospeciale de stingere și o ambulanță SMURD.

În acest incendiu au circa 50 de cauciucuri uzate, doi metri cubi de lemn de foc, elemente de tâmplărie, acoperișul din lemn și învelioarea din tablă de aluminiu și o presă de ulei a fost degradată.

Cel mai probabil incendiul a fost provocat cu intenție.

Nu s-au înregistrat victime, incendiul fiind stins la ora 03.42.

 

Adauga comentariu