VIDEO Șeful Gărzii Forestiere Suceava se apară printr-un comunicat de presă după ce i-a transmis activistului de mediu Tiberiu Boșutar că îl iubește și i-a arătat cum stă cu „rotunjimile la soare”

După ce în presa națională s-a vehiculat faptul că șeful Gărzii Forestiere Suceava, Mihai Gășpărel, ar putea ocupa funcția de șef noii înființate Gărzi Forestiere Naționale, activistul de mediu Tiberiu Boșutar a publicat o fotografie pe care cel dintâi i-a trimis-o la data de 1 august 2017 pe Whats App celui mai cunoscut activist de mediu din zona Sucevei.

Mai exact, fotografia în cauză este un selfie în care Mihai Gășpărel apare la bustul gol, întins pe spate. Alături de fotografie, șeful Gărzii Forestiere Suceava i-a transmis activistului de mediu și mesajul: „Unii își țin rotunjimile la soare. Te iubesc”, 

MINUTUL 17.00

Noua Gardă Forestieră Națională

Ultima găselniță a actualului premier a fost înființarea Gărzii Forestiere Naționale, o instituție publică care ar urma să centralizeze Gărzile Forestiere descentralizate la nivelul fiecărei regiuni, se arată în newsweek.ro.

Numirea politică a viitorului șef al Gărzii Forestiere Naționale aparține organizației PNL Suceava, condusă de Gheorghe Flutur. Aceasta ar urma să îl numească în funcție pe Mihai Gășpărel, șeful Gărzii Forestiere Suceava. În urma acestui troc politic, organizația PNL Suceava urmează să îl susțină pe Florin Cîțu la conducerea PNL. 

La aflarea veștii că Mihai Gășpărel urmează să fie numit la conducerea Gărzii Forestiere Naționale, activistul de mediu Tiberiu Boșutar a publicat mai multe mesaje între el și Gășpărel.

RĂSPUNSUL GĂRZII FORESTIERE SUCEAVA

După ce Tiberiu Boșutar a publicat fotografia de mai sus, Garda Forestieră Suceava a transmis reprezentanților mass-media un comunicat de presă pe care îl vom publica integral mai jos.

„Având în vedere articolele apărute în presă prin care se încearcă denigrarea inspectorului șef al Gărzii Forestiere Suceava, cu folosirea unui fragment, scos din context, dintr-o conversație privată purtată de către acesta cu activistul de mediu T. Bosutar în luna august 2017, dorim să facem următoarele clarificări:

Domnul T. Bosutar, a dat publicității un fragment din conversația purtată în luna august 2017 prin intermediul unei rețele de socializare, având cunoștință de faptul că mesajele transmise de inspectorul șef al Gărzii Forestiere Suceava, ce fac obiectul articolului de presă, erau eronat postate în conversația dintre cei doi, acestea fiind de fapt adresate soției inspectorului șef. Deschiderea și modul prietenesc prin care inspectorul șef a încercat să-și scuze greșeala de a posta aspecte ce privesc spațiul personal al acestuia fac obiectul unei campanii purtate în spațiul public menite să discrediteze persoana acestuia. Acestea sunt scoase din context și interpretate tendențios cu scopul de a compromite prin orice mijloace persoana domnului Mihai Gășpărel. Din păcate, aceste campanii de compromitere publică a unor funcționari publici, folosind aspecte din viața privată, fără niciun alt argument care să privească capacitatea și pregătirea profesională, au devenit principala metodă prin care buna credință a societății civile este indusă în eroare.

Reiterăm pe această cale convingerea de a continua și intensifica demersurile și procedurile legale menite să stopeze și să pedepsească orice încălcare a legislației silvice, indiferent de amploarea și mijloacele prin care se încearcă denigrarea și încercările de compromitere a probității morale ale conducerii și colectivului Gărzii Forestiere Suceava.”

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Adauga comentariu