VIDEO Și funcționarii de la stat au practici comuniste! Soția fostului prefect Sinescu crede că are loc de parcare VIP și încearcă să intimideze oamenii de rând ridicându-le ștergătoarele mașinilor

În ultimele luni, cotidianul Ziar de Suceava a publicat mai multe articole cu privire la practicile sucevenilor care cred că au moștenite locuri de parcare pe spațiul public.

Ieri, 8 octombrie 2021, pe la ora 14.00, o femeie a încercat să-l intimideze pe proprietarul unei mașini parcate pe locul care crede că este al ei. Supărată că nu și-a putut parca autoturismul marca Nissan Juke în locul „rezervat”, femeia a pus mâna pe ștergătorul mașinii străine și l-a ridicat. Prin această practică comunistă, se încearcă transmiterea mesajului „Nu mai parca aici! Este loc rezervat, dar nu pentru tine!”.

Dacă până acum cotidianul Ziar de Suceava v-a prezentat bărbați cu apucături comuniste, astăzi vă arătăm o femeie cu apucături similare. Diferența este că această femeie nu este o simplă suceveancă de rând. Aceasta este Angelica Sinescu, care are funcția de șef serviciu în cadrul Inspectoratului Teritorial de Muncă Suceava (ITM). Femeia este soția lui Florin Sinescu, fostul prefect PSD al județului Suceava care în prezent ocupă funcția de șef serviciu în cadrul Instituției Prefectului - Județul Suceava.

Vă amintim că anul trecut Florin Sinescu a candidat pentru funcția de primar al municipiului Suceava, din partea Pro România. Probabil dacă ar fi ieșit primar, toate locurile de parcare din municipiul reședință de județ ar fi fost ”rezervate” soției sale.

Așadar, putem observa cum o funcționară de la stat, care are salariul anual de 84.260 lei (peste 7.000 lei/lună), se crede mai presus de restul oamenilor și fără niciun drept, doar cu tupeu și nesimțire, ridică ștergătoarele mașinilor oamenilor de rând pentru a-i intimida.

Florin Sinescu are salariul anual de 51.698 lei (peste 4.000 de lei/lună).

Evenimentul a avut loc într-o parcare de pe strada Narciselor, în spatele blocului ”Belvedere”.

Adauga comentariu