VIDEO Siguranță și încredere din părți! Daniel Bodnar nu ar fi ajuns la spital plin de sânge dacă un echipaj de poliție nu ar fi trecut nepăsător pe lângă activistul de mediu care dădea semnale disperate pentru a-l opri

Ultimul atac asupra activistului de mediu Daniel Bodnar ar fi putut fi evitat dacă polițiștii suceveni și-ar aduce aminte că sloganurile Poliției Române sunt „SIGURANTA SI INCREDERE”.

Înainte cu circa 15 minute ca Bodnar să fie atacat cu bolovani, un echipaj de poliție a trecut cu girofarul aprins pe lângă activistul de mediu care urmărea două camioane suspecte încărcate cu lemne. În încercarea de a oprit autospeciala MAI, Bodnar a încetinit viteza de deplasare, a pus pe avarii, le-a dat flash-uri din faruri și i-a claxonat pe oamenii legii, dar aceștia nici măcar nu au dat impresia că ar vrea să afle motivul pentru care un participat la traficul rutier le dă semnale disperate.

MINUTUL 00.10

În ciuda semnalelor activistului de mediu, indivizii care poartă straiele MAI și-au continuat drumul circulând cu prioritate în traficul rutier pentru că au fost binecuvântați cu girofar roșu-albastru. Trebuie menționat faptul că Daniel Bodnar a anunțat poliția cu privire la cele două camioane înainte de a se întâlni în trafic cu polițiștii grăbiți.

După ce a fost rănit în urma atacului cu bolovani, după circa 20 de minute de la apelul către Poliție, Daniel Bodnar plin de sânge nu i-a mai așteptat pe polițiști și a pornit în drum spre cel mai apropiat spital. În drumul său a dat de un alt echipaj de poliție care se plimba cu girofarul pornit.

MINUTUL 15.46

Membrii echipajului respectiv i-au spus activistului de mediu faptul că ei tocmai au intrat în tură și cel mai probabil colegii lor, cei cărora Bodnar le-a dat semnale pentru a-i opri, se grăbeau să iasă din tură, deși se anunțase o intervenție prin serviciul 112.

Într-o societate normală, polițiștii care se grăbeau să plece acasă ignorânt apelul 112, apel pe care ar fi trebuit să-l onoreze dat fiind faptul că se aflau în zonă, ar fi trași la răspundere. Dar, în societatea noastră „normală”, cel mai probabil acelor polițiști li se va aminti că nu este în regulă folosească girofarul când se grăbesc în scopuri personale, mai ales când s-a făcut o sesizare prin 112 la doi pași de ei.

După ce Partidul Național Liberal, aflat la guvernare, a încasat o lovitură grea din partea românilor la alegerile parlamentare de acum câteva zile, ministrul Afacerilor Interne, Marcel Vela, a apărut în spațiul public cu declarații prin care spune că este alături de activistul de mediu Daniel Bodnar. Vela a adăugat că îl va sprijini în totalitate pe rădăuțean și va trimite Corpul de Control la Suceava pentru a verifica cu atenție cazul lui Bodnar.


SITUAȚIE DISPERATĂ, MĂSURI DISPERATE

VIDEO Daniel Bodnar și-a dus familia în străinătate pentru a o proteja de mafia lemnului care continuă să-l atace:„Le-am dus afară din țară pe soție și pe fetiță pentru că nu le-am simțit în siguranță”


POLITICIENII AU FĂCUT OCHI

Ministrul Marcel Vela și-a amintit de Daniel Bodnar înainte de a se pune la somn. Politicianul susține că îl va sprijini în totalitate pe activistul de mediu sucevean: „L-am felicitat pentru implicare, pentru că este un patriot care își iubește țara”

Ce spune ministrul Marcel Vela după ce activistul de mediu Daniel Bodnar a fost atacat cu pietre: "Vinovații vor fi imediat sancționați"

Mai bine mai târziu decât niciodată. Prefectul Sucevei a aflat într-un sfârșit despre activistul de mediu Daniel Bodnar și a hotărât să facă o ședință cu toți șefii MAI din Suceava


ULTIMUL ATAC

„Panterele” Spitalului Județean Suceava au fost trimise să întrerupă un interviu cu activistul de mediu Daniel Bodnar, victimă din nou a mafiei lemnului: „Când vine Flutur am voie să filmez?”

Ultima acțiune a lui Daniel Bodnar s-a lăsat cu vărsare de sânge. Activistul de mediu a ajuns la spital după ce a fost atacat în fața unui gater din Mălini


REPLICILE MAFIEI LEMNULUI

Coincidență sau nu? Mașina în care se afla Daniel Bodnar a fost împinsă într-un parapet chiar de către fiul patronului al cărui camion încărcat cu lemne era urmărit de activistul de mediu

Mafia lemnului recidivează. Mașina activistului de mediu Daniel Bodnar atacată la Vicovu de Jos

Momentul în care un activist de mediu apropiat de-al lui Daniel Bodnar este atacat cu toporul

Șoferul Mercedesului care l-a lovit în trafic pe activistul de mediu Daniel Bodnar a rămas fără permis de conducere pentru 60 de zile și a fost amendat cu 870 de lei

Amenințări cu moartea transmise live! Un vicovean autointitulat „interlopul din Bivolărie” a anunțat că va veni acasă de sărbători pentru a-l omorî pe Daniel Bodnar: „Eu pe loc îi tai capul” „Da, îl omor, mi se rupe”

Hoții de lemne au început atacurile împotriva lui Daniel Bodnar. Mașina activistului de mediu și casa socrilor acestuia au fost distruse aseară

Aflat sub control judiciar, „necăjitul” cu Jaguar, care l-a bătut pe Daniel Bodnar, se laudă că a făcut foarte ușor rost de bani pentru a-și cumpăra mașina: „Jegule am muncit pentru ia aproape o săptămână”

 

 

Adauga comentariu