VIDEO Șoarecii și șobolanii au invadat Suceava. Rozătoarele își fac de cap prin orașul „verde” în timp ce angajații Primăriei Suceava străbat Europa în lung și lat

În timp ce angajații Primăriei Suceava fac turul Europei pe banii contribuabililor, municipiului reședință de județ pare că se află sub stăpânirea șoarecilor și șobolanilor.

Zilnic pe străzile, aleile și prin grădinile din Suceava sunt observate rozătoare de toate dimensiunile plimbându-se în voia cea bună. Singurul dușman al acestora par a fi pisicile. Administrația locală nu a pomenit absolut nimic despre problema rozătoarelor, chiar dacă aceasta este de luni de zile. Având în vedere faptul că cei de la conducerea Primăriei Suceava nu au pomenit nimic despre șoarecii și șobolanii din oraș, localnicii ar putea înțelege că trebuie să se acomodeze cu prezența rozătoarelor și ocazional să le dea ceva de-ale gurii.

FOTO - 3 mai 2022

VIDEO - 29 aprilie 2022

(Rozătoare surprinsă odihnindu-se pe burlan, după ce a încercat din răsputeri să intre într-o scară de bloc)

VIDEO - 7 aprilie 2022

(O rozătoare traversează dinspre Parcul Universității spre Stadion, în zona în care din două benzi de mers se fac trei)

În luna octombrie a anului 2021, Ziar de Suceava a arătat faptul că guzganii care umblă liberi prin orașul „verde” al lui Ion Lungu încep să sfârșească striviți pe trecerile de pietoni.

EXCURSIILE ANGAJAȚILOR PRIMĂRIEI SUCEAVA

Vă amintim faptul că în luna martie Ziar de Suceava vă arăta faptul că, pe banii contribuabililor suceveni, Primăria Suceava și-a trimis cinci angajați la Paris (peste 6.000 euro) și doi în Estonia (peste 1.500 euro). La începutul lunii aprilie 2022, cinci angajați ai Primăriei Suceava au petrecut cinci zile în Milano. În această lună, trei angajați ai Primăriei vor vizita Irlanda și patru bugetari își vor petrece patru nopți în Polonia.

Adauga comentariu