VIDEO Șoferul beat criță, care a produs accidentul de pe Calea Obcinilor, a fost amendat pentru că nu avea asupra sa declarația pe proprie răspundere: „Nu s-a întâmplat nimic.”

Șoferul rupt de beat care ieri a acroșat două autoturisme parcate iar după câteva minute s-a izbit într-o mașină care circula regulamentar în fața sa, s-a ales cu dosar penal pentru „conducerea unui vehicul sub influența alcoolului sau a altor substanțe” și cu o amendă de 4.000 de lei pentru că nu avea asupra sa declarația pe proprie răspundere.

Vă amintim faptul că ieri, 11 aprilie 2020, un bărbat în vârstă de 49 de ani, din municipiul Piatra Neamț, conducea un autoturism marca Dacia Logan pe raza municipiului Suceava. Pe strada 6 Noiembrie din municipiul Suceava, individul a acroșat două autoturisme parcate, dar nu a stat mult pe gânduri și a fugit de la locul faptei.

Plimbarea acestuia s-a finalizat în intersecția bulevardului Calea Obcinilor cu strada Corneliu Coposu după ce bărbatul s-a oprit cu mașina într-un autoturism marca Audi, care se deplasa regulamentar în fața lui.

La fața locului a ajuns un echipaj de poliție. Șoferul Loganului a fost testat cu aparatul etilotest, iar rezultatul a fost de 0,98 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Șoferul a fost condus la Spitalul din Gura Humorului, unde i s-au recoltat probe de sânge pentru stabilirea alcoolemiei.

„Am observat ceva în stație la Curcubeu, am văzut că era să îmi intre în partea laterală și m-am ferit eu de altul. M-am pus de acord cu domnul să îl opresc că ceva nu este în regulă cu el și când colo pe mine m-a boțit. Este țeapăn de beat, i-am oprit mașina eu, am luat cheile și i le-am dat domnului polițist”, a spus femeie în mașina căreia s-a izbit șoferul beat.

„Mergea șerpuit pe drum. Încercam să ne ferim de el. Am văzut că nu oprește, nu nimic, am oprit să-l blocăm”, a spus un bărbat ce a încercat să îl oprească pe șoferul rupt de beat.

Abia reușind să zică vreo două cuvinte consecutiv, protagonistul a spus că „Nu s-a întâmplat nimic”. Șoferul turmentat a venit cu o rugăminte ceva mai ciudată la adresa polițiștilor, anume să îl lase să le arată că vrea să meargă acasă.

Băi omule! Alo! Alo! Îmi dați voie să vă arăt că nu. nu... . Îmi dați voie să vă arăt că vreau să mă duc acasă și sunt aicea și nu... . Alo! Alo”, le-a spus șoferul, abia ținându-se pe picioare, polițiștilor și jandarmilor pe care i-a sâcâit puțin.

„El era bușit. El cred că a fugit de la locul accidentului. Mergea când pe banda I când pe banda a II-a”, a spus un trecător.

Pentru a ajunge în autospeciala Poliției, bărbatul, care acuza o ruptură, a fost ajutat de un polițist și un jandarm să se deplaseze și urce, respectiv să coboare, trotuarul.

Menționăm faptul că șoferul a purtat masca pe față mai mult în interiorul Logan-ului decât în afara acestuia.

În imagini se poate observa oglinda de pe partea dreaptă a mașinii fiind rabatată. Nu este exclusă varinata ca bărbatul să fi circulat cu oglinda rabatată tocmai de când a „rezolvat” cele două mașini de pe strada 6 noiembrie.

sursa foto: Facebook/ Dinu Zară

sursa video: monitorulsv.ro

 

Adauga comentariu