VIDEO Șoferul beat și fără permis al BMW-ului făcut zob în centrul Sucevei este ”bombardierul” care odinioară a făcut circ în parcarea magazinului Lidl pentru că a fost întins pe burtă după ce a furat două sticle de vodkă

Tânărul beat și fără permis, care a fost reținut după ce s-a izbit cu un BMW într-un stâlp din centrul Sucevei, a postat pe profilul său de Facebook piesa „Can't stop me” a lui Tupac, cu câteva ore înaintea producerii evenimentului rutier. 

Accidentul a avut loc la data de 28 iunie 2022, în jurul orei 20.30, iar la ora 03.39, acesta a distribuit piesa menționată.

Spre norocul pietonilor, nicio persoană nu se afla pe respectivul trotuar în momentul accidentului provocat de acest individ.

Cu această ocazie vă amintim o altă năzbâtie de-a tânărului. În luna octombrie a anului 2021, Sergiu Alexandru Strîmbu a făcut circ în parcarea magazinului Lidl din George Enescu, după ce a furat două sticle de vodkă și a fost întins pe burtă, pe asfalt.

Ce a ieșit pe gura lui în acel moment puteți asculta în filmarea de mai jos.

Comentarii

gicu

01.07.2022 16:11

Sa fie testați de alcool și cei din bazar când pleacă la ora 14 toți sunt băuți și se urca la volan.Sunt pericol public .se știe care beau zilnic la baruri și apoi se urca la volan ...

Adauga comentariu