VIDEO Șoferul care a produs accidentul de pe centura Sucevei nu a frânat deloc: „I s-a făcut rău, o fi adormit”

Un grav accident de circulație s-a produs pe ruta ocolitoare a municipiului Suceava. Un bărbat de 39 de ani a pierdut controlul asupra volanului a pătruns pe contrasens, unde a intrat în coliziune frontală cu un camion. Șoferul vinovat nu a avut nicio șansă, el decedând la fața locului, în ciuda eforturilor depuse de către cei de la SMURD.

„Pe varianta ocolitoare a municipiului Suceava a avut loc un grav accident rutier soldat cu decesul unei persoane. Din primele verificări, s-a constatat faptul că un bărbat de 39 de ani, în timp ce conducea autoturismul, a pierdut controlul asupra direcției de deplasare și s-a izbit frontal într-un vehicul de mare tonaj. În urma impactului, conducătorul auto de 39 de ani a decedat”, a declarat comisarul șef Ionuț Epureanu, purtătorul de cuvânt al IPJ Suceava.

Șoferul camionului în care a intrat bărbatul decedat în accident spune că nu a putut să evite impactul deoarece a intrat cu viteză pe contrasens și crede că cel mai probabil conducătorul auto mort în accident fie a adormit, fie i s-a făcut rău la volan.

„A intrat în față pe contrasens. (...) Nu l-am văzut. Am văzut mașina cu venea în vale, poate se redresează, se duce undeva. Nimic. A intrat în mine acolo. Am tras puțin stânga. (...) I s-a făcut rău, o fi adormit, nu pot...din curbă a venit pe contrasens. (...) Eu l-am văzut, dar unde puteam să mă duc, dacă el a intrat pe contrasens. Dacă veneam pe contrasens, dincoace era tot aceea. Eram vinovat că intram în fața lui”, a explicat Virgil Rață, șoferul camionului implicat în accident.

Din cauza acestui accident rutier, traficul a fost blocat mai bine de o oră pe șoseaua de centură a municipiului Suceava. Polițiștii au întocmit un dosar penal pentru ucidere din culpă.

Adauga comentariu