VIDEO Șoferul Merțanului care a rupt mai mulți copaci în zona Grupului Școlar din Suceava a fost declarat decedat la spital. Acesta a pierdut controlul mașinii în timp ce făcea slalom printre mașini

Tânărul în vârstă de 23 de ani, care a ajung cu autoturismul marca Mercedes Benz în afară carosabilului în zona Grupului Școlar din Suceava, a fost declarat decedat după ce medicii din Spitalul Județean Suceava au încercat să-i salveze viața, se arată în Știri din Bucovina.

Vă amintim că astăzi, în jurul orei 16.30, S.P., în vârstă de 23 de ani, a lovit cu mașina un om fără adapost și a rupt mai mulți copaci, după ce în drumul său dinspre Centru spre Burdujeni a pierdut controlul mașinii în timp ce facea slalom printre ceilalți participanți la trafic.

Pietonul lovit de autoturismul în cauză este Ș.B. (40 de ani), domiciliat în județul Botoșani. Acesta a primit îngrijiri medicale la fața locului și a refuzat transportul la spital.

La fața locului au intervenit pompierii militari cu două autospeciale și două ambulanțe SMURD.

Șoferul a fost găsit în afara mașinii, în stare de inconștiență. Acesta a fost preluat de ambulanța SMURD TIM. Șoferul, aflat în stop cardiorespirator, a fost transportat la spital. Tânărul nu a putut fi testat cu aparatul etilotest.

Adauga comentariu