VIDEO Soțul unei consiliere locale din Udești s-a lăudat pe Facebook cu o petrecere la care lua parte. Polițiștii au venit la „chef” și au trimis lumea acasă

La data de 21 mai 2021, în jurul orei 19.30, Ionel Călin, din satul Poieni, comuna Udești, a postat pe rețeaua de socializare Facebook mai multe filmulețe cu o petrecere la care lua parte.

În urma verificărilor făcute de polițiști s-a stabilit faptul că petrecerea avea loc la locuința lui Constantin Găitan, din comuna Udești, care își serba ziua numelui și de naștere. La fața locului  au fost găsite patru persoane și membri familiei lui Constantin Găitan. În curtea locuinței a fost identificată aparatură muzicală, respectiv stație și boxe audio cu microfon. Proprietarului i s-a pus în vedere să oprească petrecerea și invitaților să părăsească curtea imobilului, întrucât conform Legii 55/2020 petrecerile private de orice gen sunt interzise.

Constantin Găitan a declarat verbal că nu știa că petrecerile private sunt interzise, crezând că odată cu relaxarea măsurilor sunt permise. Toți participanții s-au conformat, iar organizatorul a scos aparatura muzicală din funcțiune.

Constantin Găitan a fost sancționat conform art. 65, lit. I din Legea 55/2020.

Ionel Călin cel care a   devoalat petrecerea pe rețele de socializare este soțul Claudiei Gianina Călin, consilieră local USR PLUS în comuna Udești.

Sursa foto: Facebook/ Ionel Călin

Adauga comentariu