VIDEO Sperietură strașnică! Un individ a amenințat-o cu un pistol pe o vânzătoare după ce a furat două iaurturi. Tâlharul are probleme psihice și este lăsat în libertate

În această dimineață, pe la ora 07.00, vânzătoarea unui magazin de pe strada Jean Bart din cartierul Burdujeni a tras o sperietură strașnică după ce un individ i-a fluturat în față un pistol. 

Înainte ca individul să o amenințe pe femeie, acesta a intrat în magazinul menționat, a luat două iaurturi dintr-o vitrină frigorifică și a plecat din magazin fără a plăti produsele. Vânzătoarea a surprins momentul în care individul a furat iaurturile și a ieșit după bărbat pentru a-i cere să plătească produsele. Văzând că vânzătoarea a strigat după el, individul a scos de sub haină un pistol și a amenințat-o pe femeie fugind. La un moment dat, aceștia au ajuns înapoi în magazinul menționat, unde camerele de supraveghere au surprins momentul în care bărbatul îndreaptă pistolul spre vânzătoare, sub ochii unui client.

Pe urmă, bărbatul a ieșit din nou din magazin fără a plăti produsele furate.

După ce polițiștii au fost anunțați despre cele întâmplate, aceștia l-au identificat pe tâlhar în apropiere. Nicolae Tănase (30 de ani) le-a spus polițiștilor unde a aruncat pistolul. Ulterior, oamenii legii au constatat faptul că pistolul respectiv era un pistol de jucărie.

Tot astăzi, după-amiază, Tănase s-a întors la magazinul din care a furat cele două iaurturi și a plătit produsele.

Se pare că bărbatul are probleme psihice și a fost internat în repetate rânduri în unități medicale de profil. Până una alta, bărbatul a fost lăsat în libertate.

Polițiștii au întocmit un dosar penal pentru săvârșirea infracțiunii de „tâlhărie calificată”.

 

Adauga comentariu