VIDEO Ștefan Mandachi idolul femeilor? Patronul de la Spartan susține că are mai multe iubite și îi face plăcere să înșele: „Fiți atenți la băiatu'! (...) Eu militez pentru legalizarea prostituției în România”

Săptămâna trecută, în spațiul public a apărut un podcast de-al lui Cătălin Măruță, avându-l invitat pe Ștefan Mandachi, patronul de la Spartan, ajuns vedetă după ce a făurit primului metru de autostradă din Moldova, pe care ulterior l-a îngropat. Cu ocazia acestui interviu, Mandachi a arătat cine este de fapt și care este felul său de gândire.

Mai jos aveți la dispoziție interviul patronului de la Spartan.

Măruță: Este adevărat că ți-ai înșelat partenera de-a lungul vieții?

Ștefan Mandachi: Toate partenerele pe care le-am avut le-am înșelat pentru că îmi doream să fiu congruent cu sufletul meu. Cel mai mult îmi plac aventurile de-o noapte pentru că sunt cele mai cinstite. Tot ceea ce se întâmplă după o noapte deviază spre pretenții. (…) Nu este o aventură de o noapte, ci o avere de o noapte. Pentru că face bine și sufletului meu și sufletului aventurierei.

Măruță: Ai plătit vreodată pentru o aventură de o noapte?

Ștefan Mandachi: Da, am plătit. Am fost la prostituate când eram mai puștan. Eu militez pentru legalizarea prostituției în România, pentru că și fetele ar fi mult mai protejate, ar fi vaccinate și venituri la bugetul de stat și ar fi o transpareță mult mai mare.(…) Să-ți dau un exemplu: dacă mă întâlnesc cu o femeie, i-am spus că sunt un afemeiat lucid și-i spun ceea ce îmi doresc de la ea. E un lucru bun sau rau? 

Măruță: Candidezi la președinție?

Ștefan Mandachi: Fiți atenți la băiatu'! Dacă îți dorești de la viață ceva, viața o să-ți dea ceva. Dacă îți dorești de la viață 1.750.000 euro, este foarte posibil ca viața să-ți dea 1.750.000 euro. Visați, oameni buni, chiar dacă visele voastre par mici! După ce le veți atinge, veți găsi alte visuri mai mari. Nu uita, visează măreț!

Măruță: Ai un frate geamăn. Sigur ești Ștefan Mandachi sau e fratele tău acum?

Ștefan Mandachi: Asta e o întrebare pe care nu o primesc de la bărbați, în general.

Măruță: Doar că el este însurat și tu, nu.

Ștefan Mandachi: Eu sper să nu mă însor niciodată. Pe bune, de ce m-aș însura? Pentru a face copii? Copii poți să faci și fără să fii căsătorit. 

Măruță: Acum ai iubită?

Ștefan Mandachi: Am mai multe iubite. Dacă nu am o relație clasică, sunt liber să am câte relații vreau eu. Tot ceea ce înseamnă clasic este bolnăvicios și contaminat cu ipocrizie.

Măruță: Ce divă îți place cel mai tare din showbiz-ul românesc?

Ștefan Mandachi: Îmi place Andreea Raicu. Îmi plac fetele care fac sport. Când văd o tipă care face sport și își arată abdomenele, sunt topit.

Măruță: Este adevărat că ți-ai înșelat partenera de-a lungul vieții?

Alte știri despre acest subiect:

Răspunsul ambiguu al patronului de la Spartan, Ștefan Mandachi, când a fost întrebat dacă a fumat vreodată iarbă: „Nu am fumat niciodată iarbă. (...) Fumez și iarbă, iau și ciuperci”

Adauga comentariu