VIDEO Strada din fața sediului PNL Suceava asfaltată în grabă, taman cu o zi înainte de venirea lui Klaus Iohannis

Strada Aleea Trandafirilor, din fața sediului Partidului Liberal Suceava, a fost asfaltată superficial chiar cu o zi înainte de venirea președintelui României, Klaus Werner Iohannis.

Sucevenii sunt nemulțumiți de această lucrare deoarece se putea face mai din timp și mai de bună calitate.

„Au asfaltat în vederea faptului că trebuia să vină Iohannis, că altfel nu asfalta, rămânea strada așa. Au blocat strada câteva zile ca să toarne o pânză de asfalt acolo, în cinstea lui Iohannis că altfel rămânea așa. Dar străzile laterale de ce nu le asfaltează? Doar sunt printre blocuri atâtea denivelări, unde se pot accidenta persoanele care merg în mod deosebit seara”, a spus un cetățean.

„Înainte de a veni președintele au asfaltat-o. Astea din spate nu le asfaltează. (...) Dacă nu venea... metode ceaușiste, dacă nu venea Iohannis era neasfaltată și acum. (...) Lucrul făcut cu o zi înainte nu se poate face așa, asta e o asfaltare de fațadă, nu e o asfaltare normală”, a spus un alt cetățean.

Municipalitatea susține faptul că această asfaltare nu are nici pe departe vreo tangență cu venirea lui Klaus Iohannis.

„În zonă au început lucrările în urmă cu două luni de zile, nu se știa că vine Klaus Iohannis, așa a fost coincidența. (...) Dacă lucrările nu sunt bune vor decide oamenii din Primărie care sunt plătiți pentru asta, dacă nu-și fac treaba cum trebuie se vor lua măsuri. (...) În urmă cu două luni am spus că se lucrează la strada Anastasie Crimca și urmează strada Trandafirilor, s-a lucrat inclusiv la pavaj, la trotuare, acolo e muncă de două luni de zile”, a spus Lucian Harșovschi, viceprimarul Sucevei.

Până la venirea președintelui țării, gropile din fața sediului PNL Suceava erau umplute cu pavele.

 

Adauga comentariu