VIDEO Suceveanul Bogdan Gheorghiu, ministru al Culturii, a luat parte la momentul penibil în care Orban a simulat plantarea unui stejar: „Se prinde ăsta!”

Astăzi, premierul Ludovic Orban a participat, în județul Argeș, la inaugurarea Muzeului Naţional „Brătianu” care are sediul în Vila Florica, fosta reşedinţă a familiei Brătianu din Ştefăneşti. Evenimentul a avut loc cu ocazia aniversării a 145 de ani de la înfiinţarea Partidului Naţional Liberal.

În cadrul evenimentului, Ludovic Orban a fost invitat să planteze un copac în curtea conacului. Ajuns în dreptul copacului, premierul a observat faptul că stejarul era deja plantat de ceva timp, rădăcinile fiind adânci.

„Ăsta sigur l-ați plantat voi aici?”, a spus Ludovic Orban imediat ce a pus mâna pe copac.

Pentru realizarea momentului penibil, organizatorii au decopertat pământul în jurul tulpinii copacului. Deși și-a dat seama că momentul a fost pregătit cu superficialitate, Orban a pus mâna pe o lopată și a mutat pământul prin jurul copacului pentru a da bine în poze și în filmări.

La acest eveniment a luat parte și suceveanul Bogdan Gheorghiu, ministrul Culturii. Pentru a nu sta degeaba, acesta a ținut copacul și a călcat pământul aruncat de premier în jurul arborelui.

Demonstrația de doi bani a luat sfârșit în urma aplauzelor PNL-iștilor.

sursa material: www.ziarulprofit.ro

Adauga comentariu