VIDEO „Suceveanul” Vlad Popescu a lansat un spot electoral pentru a-i convinge pe suceveni să-l facă deputat. Fiul lui Piedone a început să investească bani pentru a se lăuda pe rețelele sociale

Vlad Popescu, bucureșteanul care încearcă să-i convingă pe suceveni că merită să primească votul lor susținând că îi pasă de soarta județului Suceava pentru că bunicii săi sunt din județul Neamț, și-a făcut un spot electoral pe care îl sponsorizează pe rețelele de socializare. Sucevenii îl pot face pe politicianul de la capitală deputat de Suceava dacă vor vota în număr mare candidații PSD la alegerile parlamentare din 6 decembrie 2020.

În perioada 19 – 21 noiembrie 2020, fiul lui Cristian Popescu Piedone (primarului Sectorului 5), a investit aproape 600 de lei pentru a se lăuda pe Facebook și pe Instagram cu faptul că a luat la pas străzile municipiului Suceava și a municipiului Câmpulung Moldovenesc pentru a împărți pliante electoratului.

Sponsorizarea ar fi fost făcută prin intermediul SC Webmastery Studio SRL, administrată de Dumitru Marius Palaghianu.

Pentru sucevenii care nu au avut onoarea de-al întâlni pe Vlad Popescu pe străzile din Suceava sau Câmpulung Moldovenesc, dar și pentru cei care poate l-au întâlnit pe stradă dar nu l-au recunoscut, proaspătul PSD-ist, fost membru al PPU-SL, s-a înregistrat în timp ce și-a expus promisiunile electorale. Astfel, sucevenii îi pot asculta vocea bucureșteanului, îi pot analiza intonația acestuia în timp ce-și citește discursul, pot analiza discursul și pot trage concluzii dacă politicianul merită să fie deputat de Suceava sau nu.

Ce susține bucureșteanul că ar fi constatat la nivel național:

  • țara a ajuns vremuri dificile din cauza Guvernului PNL pentru că ar fi luat decizii neinspirate;
  • mulți români au rămas fără serviciu;
  • pensionarii reușesc cu greu să trăiască de pe o zi pe alta;
  • o mare parte dintre elevi nu pot beneficia de dreptul la educație.

Ce susține bucureșteanul că ar fi aflat după ce a schimbat câteva vorbe cu unii suceveni:

  • multe persoane abia își permit să își cumpere mâncare;
  • seniorii au pensii extrem de mici:
  • sunt multe lucruri de făcut.

Mix de aroganță, minciuni și lașitate. Vlad Popescu, fiul primarului Sectorului 5, care se vrea deputat de Suceava din partea PSD evită cu nesimțire să vorbească cu presa

VIDEO Așa partid, așa candidat la Camera Deputaților. Odrasla lui Piedone candidează din partea PSD Suceava pentru că are bunici din Neamț: „Am avut bunici care au trăit în zona Moldovei. În fiecare an am fost în zona Moldovei”

„Suceveanul” Vlad Popescu, care vine de la București pentru a fi deputat din partea PSD Suceava, împarte pliante electorale prin municipiul reședință de județ: „Candidatura mea la Suceava nu este una întâmplătoare. Am copilărit pe Valea Bistriței”

 

Adauga comentariu