VIDEO Sucevenii de la marginea orașului sunt din nou ignorați de Primăria Suceava. Drumarii municipalității peticesc gropi doar cu dedicație?

În această săptămână, drumarii contractați de Primăria Suceava au peticit câteva dintre gropile din cartierul Obcini. Cu această ocazie se poate observa faptul că din nou sucevenii de la marginea orașului și cei din zonele nu foarte circulate sunt discriminați de către autorități.

Deși gropile peticite zilele trecute sunt reparate „ca la carte” periodic, drumarii Primăriei „uită” mereu să umple cu bitum gropile până în capătul străzii Stațiunii. O porțiune din strada Stațiunii până la intersecția cu strada Ostra a fost betonată în urmă cu mulți ani, iar de atunci gropile se măresc în voia cea bună.

Într-o situație și mai deplorabilă se află străduța care face legătura cu o parcare din zonă. Municipalitatea probabil nu vrea să modernizeze parcarea în cauză deoarece nu ar rezulta foarte multe locuri de parcare, cu alte cuvinte PNL-iștii nu ar câștiga prea mulți votanți.

Probabil peticelile de pe strada Stațiunii, din ultimii ani, au fost făcute cu dedicație până în zona Grădiniței Micul Prinț.

Comentarii

Catalin

15.07.2021 17:05

Bataie de joc..

Adauga comentariu