VIDEO Sucevenii fentează întocmirea declarației pe proprie răspundere aruncând nisipul și excrementele animalelor de companie pe geam

Sucevenii dovedesc faptul că sunt descurcăreți și în vremuri grele. În ultima vreme, dintr-un apartament de pe strada Mărășești, din municipiul Suceava, o persoană aruncă nisipul pisicii și excrementele acesteia pe geam. Persoana respectivă pune deșeurile în pungi, le leagă și se descotorosește de ele aruncându-le pe geam. La contactul cu solul, uneori pungile se sparg iar conținutul acestora se împrăștie în grădini sau pe trotuar, depinde unde ajung în urma aruncării.

Probabil persoana care scapă în acest mod de deșeuri nu vrea să riște a se infecta cu coronavirus în drumul până la gunoi, ori pur și simplu nu are bunavoința să scrie declarații pe proprie răspundere, prin care să justifice motivul pentru care părăsește locuința, doar pentru atâta lucru. 

(în prima pungă se află nisip și excremente, iar în pungile II și III se află doar materii rezultate în urma digestiei)

Trebuie menționat faptul că până s-a implementat colectarea selectivă în Suceava, exista un punctul de colectare a deșeurilor în apropierea blocului din care sunt aruncate respectivele pungi. De când s-a implementat colectarea selectivă și au apărut containerele îngropate și cele semiîngropate, punctul de colectare a fost mutat cu câțiva metri mai departe de blocul menționat.

 

(cercul roșu - locul unde se aruncă gunoiul pe geam, semn roșu - vechiul punct de colectare a deșeurilor, semn verde - noul punct de colectare a deșeurilor)

 

Adauga comentariu