VIDEO Sute de voluntari plantează puieți de salcâm în Suceava, în cadrul campaniei „1copacpean” inițiată de fabrica de ambalaje Urspack. Obiectivul este plantarea a minimum 50.000 de arbori

Fabrica de ambalaje Urspack, administrată de luptătorul sucevean Gheorghe Ignat, cunoscut sub numele de Ursul Carpatin, a dat startul în această lună campaniei „1copacpean”. Prin această campanie, se dorește plantarea a minimum 50.000 de salcâmi în acest an, în România.

Oricine se poate alătura acestei acțiuni. Conform organizatorilor la acțiunea de la Bosanci au participat peste 200 de voluntari, de toate vârstele.

„Venim cu câteva 𝐫𝐞𝐜𝐨𝐦𝐚𝐧𝐝𝐚̆𝐫𝐢 𝐩𝐞𝐧𝐭𝐫𝐮 𝐯𝐨𝐥𝐮𝐧𝐭𝐚𝐫𝐢𝐢 𝐜𝐚𝐫𝐞 𝐧𝐞 𝐢̂𝐧𝐬𝐨𝐭̦𝐞𝐬𝐜:

Voluntarii să vină echipați în haine lejere, potrivite temperaturii de afară, cu încălțăminte sport și bineînțeles, cu multă energie și voie bună!

Noi vom asigura participanților toate materialele necesare plantării: puieți, hârlețe, mănuși de protecție și, de asemenea, apă și masa de prânz”, au transmis cei de la Urspack.

Până în prezent, prin această campanie, au fost plantați 10.000 de puieți pe raza comunei Bosanci și 7.000 pe raza comunei Hântești, județul Suceava.

„În acest an, alături de colegii noștri de la UrsPack, prieteni și voluntari, vom planta peste 50.000 de copaci în România. Inițiativa noastră face parte din campania #1copacpean, un manifest nu numai de conștientizare asupra problemelor mediului înconjurător, ci și de acțiuni concrete pentru a da înapoi naturii măcar o parte din bogăția pe care ne-o oferă.

Astfel, pe parcursul acestui an, vom organiza acțiuni de plantare, unde vom pune la dispoziție participanților arbori și toate ustensilele necesare.

Calendarul acțiunilor și toate celelalte detalii organizatorice vor fi publicate pe rețelele noastre de social media (Facebook Urspack și Instagram Urspack).

E mult #1copacpean?! Alătură-te și tu!

După ce găzduiesc diferite bunătăți, ambalajele noastre se întorc în natură, fiind 100% biodegradabile. Totuși, niciodată nu putem spune naturii de îndeajuns de multe ori – Mulțumesc. Iar pentru a multiplica recunoștința, vă cerem ajutorul.

Ne-am bucura să dăruim împreună, plantând fiecare dintre noi… măcar #1copacpean​. Este un dar extrem de mic, pe care fiecare român îl poate oferi mediului înconjurător. Iar dacă nu ai copacul, ne ocupăm noi de asta – ți-l trimitem direct la tine acasă, oriunde în țară!

Îți cerem în schimb doar să fii de acord să îi motivăm și inspirăm și pe ceilalți prin puterea exemplului și vrem să facem publică fapta ta, așa că ne-ar încânta să ne trimiți o imagine din momentul tău de apropiere cu natura”, anunțau cei de la Urspack la începutul campaniei.

Adauga comentariu