VIDEO Sutele de localnici din Valea Moldovei, care s-au înghesuit la vot, au demonstrat că alegerea lor contează. Aceștia l-au trimis acasă pe cel care le-a fost primar 20 de ani

În urma alegerilor locale care au avut loc la data de 27 septembrie 2020, fostul primar Constantin Moroșan, care s-a aflat la „cârma” comunei Valea Moldovei în ultimii 20 de ani a fost schimbat.

Așadar, sutele de localnici care în ziua votului se înghesuiau la o secție de votare din satul Mironu, comuna Valea Moldovei, au demonstrat că dacă sunt uniți votul lor contează. Aceștia fiind sătui de vechiul primar și-au unit forțele și l-au ales pe Romică Floriștean, membru PSD.

Vă amintim că, la data de 27 septembrie 2020, sute de localnici ai comunei Valea Moldovei s-au strâns în fața unei secții de votare din satul Mironu pentru a vota „schimbarea”. Aceștia au susținut că erau în fața secției de votare de dimineață și așteptau să-l dea jos de pe scaunul de primar pe cel care le-a condus comuna în ultimii 20 de ani.

Localnicii spuneau că s-au săturat să fie puși de vechiul primar să jure pe Biblie și pe cruce că îl vor vota pe el.

Constantin Moroșan, membru al Partidului Social Democrat până nu demult, s-a transferat la Partidul Național Liberal înainte de alegerile locale din 2020. Acesta a fost primarul comunei Valea Moldovei în perioada 2000 - 2020.

Adauga comentariu