VIDEO Tâlharul care a comis jaful de la farmacia Catena a fost internat la Spitalul de Psihiatrie și Măsuri de Siguranță Pădureni – Grajduri

Polițiștii suceveni au solicitat internarea medicală a inculpatului Ionuț – Cirsti Tumurug, individul din Broșteni, care a comis jaful de la farmacia Catena din centrul Sucevei.

Judecătoria Suceava a dispus internarea medicală a inculpatului Tumurug Cristian, acesta fiind transportat cu o ambulanță din cadrul SJA Suceava, însoțit de un echipaj de poliție din cadrul Poliției municipiului Suceava și internat în cadrul Spitalului de Psihiatrie și Măsuri de Siguranță Pădureni – Grajduri, județul Iași.

Amintim că la data de 9 decembrie 2019, în jurul orei 19.10, în interiorul farmaciei Catena situată pe strada Ștefan cel Mare din municipiul Suceava, a pătruns un bărbat necunoscut, care s-a apropiat de una din farmacistele aflate în serviciu și prin amenințarea cu un cuțit, a tras-o cu forța spre casa de marcat.

Amenințând-o și pe cea de-a doua angajată, individul a solicitat să i se dea banii proveniți din încasări. Acesta a condus cele două farmaciste în spatele tejghelei, ținând amenințător un cuțit, iar de acolo a furat din casa de marcat suma de aproximativ 680 de lei, după care a încercat să părăsească farmacia.

Unul dintre clienții aflați în interior a încercat să blocheze ieșirea autorului, ținând ușa închisă. Tâlharul s-a lovit violent de ușă, după care a revenit lângă una din farmaciste și a amenințat-o din nou cu cuțitul, pentru a-și asigura scăparea. Sub presiunea amenințărilor, clientul l-a lăsat pe autor să părăsească farmacia, îndreptându-se într-o direcție necunoscută.

În urma activităților desfășurate de polițiști pe raza municipiului Suceava, pe la ora 21.30, a fost depistată în sala de jocuri situată în incinta Egros Shopping Suceava, o persoană care corespundea semnalmentelor autorului faptei.

Persoana respectivă, identificată ulterior în persoana lui Cristian Tumurug (33 de ani), din orașul Broșteni, deși se manifesta violent și avea asupra sa un cuțit, a fost imobilizată și dusă la sediul Poliției municipiului Suceava.

În urma probelor administrate la dosar, Poliția municipiului Suceava prin Biroul Investigații Criminale a dispus reținerea pentru 24 de ore a suspectului Cristian Tumurug sub aspectul săvârșirii infracțiunii de „tâlhărie calificată”. Individul a fost introdus în Arestul IPJ Suceava.

 

 

Adauga comentariu