VIDEO Tiberius Vatamaniuc a recunoscut că mașina sa a atins autoturismul implicat în accidentul mortal de pe raza localității Sucevița: „Au pornit ei în fața mea și ne-am atins, s-au șters mașinile una de alta, partea dreaptă a mașinii mele a fost atinsă”

Aseară, 5 mai 2022, activistul de mediu Tiberius Vatamaniuc a fost intervievat de NewsBucovina. Cu această ocazie s-a discutat despre incidentul produs în noaptea de 25 spre 26 aprilie 2022, când a fost implicat într-o urmărire în trafic, terminată tragic.

Vatamaniuc a recunoscut în premieră că a atins mașina implicată în accidentul mortal, însă a precizat că impactul ar fi avut loc cu câteva minute înainte de producerea tragediei.

„Ei au oprit mașina și au zis: <Hai să-l mai batem o dată!>. Unul a venit la mine la mașină, ăla pe care îl știam mai bine, și mi-a zis: <Tibi, ăsta e cumnatul meu> și nu știu ce. Între timp, când am văzut că ei coboară, am vrut eu să plec. Și au pornit ei în fața mea și ne-am atins, s-au șters mașinile una de alta, partea dreaptă a mașinii mele a fost atinsă de mașina lor”, a spus Tiberius Vatamaniuc.

Astăzi, la Judecătoria Rădăuți se va judeca propunerea procurorilor de a-l aresta în lipsă pe activistul de mediu.

sursa material: Glasul Sucevei

Adauga comentariu