VIDEO Tinerii care au murit după ce s-au răsturnat cu un Maserati pe raza localității Poiana Stampei erau din Cluj și din Bistrița-Năsăud

Doi dintre tinerii care au murit aseară după ce s-au răsturnat cu un autoturism marca Maserati pe raza localității Poiana Stampei erau din județul Cluj, iar al treilea era din județul Bistrița-Năsăud.

Aseară, pe la ora 00.00, în prima seară în care măsurile de prevenire și combatere a coronavirusului au fost relaxate, un autoturism marca Maserati s-a răsturnat pe raza localității Poiana Stampei. La volanul bolidului se afla Ionuț Mihai Moldovan (32 de ani), din municipiul Cluj-Napoca. La un moment dat, într-o curbă deosebit de periculoasă la dreapta, șoferul a pierdut controlul mașinii și a ieșit în afara drumului DN 17, pe partea stângă, și s-a răsturnat. Conform primelor cercetări ale polițiștilor, se pare că autoturismul era condus cu viteză excesivă.

sursa video: Facebook/ Alexandru Peternel

Autoturismul marca Maserati se deplasa dinspre Vatra Dornei către Bistrița. Tragicul eveniment s-a petrecut în apropierea intersecției cu localitatea Dornișoara.

La fața locului au intervenit pompierii militari cu două autospeciale de descarcerare, o ambulanță SMURD două echipaje SMURD (B2 + TIM) de la Bistrița-Năsăud, cu sprijinul unei ambulanțe SAJ. 

În urma accidentului, bolidul de lux a ajuns un morman de fier, iar toți tinerii din autoturism au murit. Deși cadrele medicale le-au aplicat acestora manevre de resuscitare, din păcate toți au fost declarați decedați. 

Ceilalți doi tineri care au murit sunt Alexandru Peternel (24 de ani), din Cluj, și Bodea Bogdan (31 de ani), din Bistrița-Năsăud. Se pare că tinerii se aflau într-un scurt concediu.

Polițiștii au întocmit un dosar penal pentru „ucidere din culpă”.

„Totul a pornit la un chef din Pasul Tihuța la care erau Bodea Bogdan și Alex Peternel. Li s-a alăturat un prieten din Cluj, care i-a chemat să îl însoțească în timp ce își testează Maserati pe DN17. (...) Alex Peternel, cel mai tânăr dintre ei, era clujean la origine, însă se mutase în Bistrița. Bodea Bogdan era divorțat și se întorsese de puțin timp din străinătate. A muncit atât acolo, cât și aici ca agent de securitate. Șoferul era clujean, avea 32 de ani și un copil de doi ani”, se arată în Bistrițeanul.

 

Adauga comentariu