VIDEO Tinerii de la Bucovina Dance Studio au dansat în fața Spitalului Județean Suceava pentru a descreți frunțile cadrelor medicale: „Consider că trebuie să mai avem și momente în care să ne aducem aminte că suntem oameni”

Tinerii dansatori ai Asociației Sportive „Bucovina Dance Studio” Suceava au susținut un Flashmob în curtea Spitalului Județean „Sfântul Ioan cel Nou” Suceava cu scopul de a binedispune câtuși de puțin cadrele medicale din unitatea menționată și în același timp de a-i susține și încuraja să nu cedeze în perioada ce va urma.

„Salut inițiativa dumneavoastră. Consider că trebuie să mai avem și momente de respiro, momente în care să ne aducem aminte că suntem oameni. Cu toții poate că și greșim și cu siguranță fiecare am trecut prin această poziție dar, cu toții suntem de aceeași parte a baricadei, cu toții ne dorim tot ceea ce e mai bine pentru județ, pentru țara noastră, pentru prieteni, pentru cei din jur. Vă mulțumesc”, a spus doctorul Alexandru Calancea, manager al SJU Suceava.

„Vă mulțumim pentru ceea ce faceți pentru noi, mulțumim pentru invitație și oricând ne solicitați, noi venim și dansăm, chiar și în spital”, a spus un reprezentant al clubului de dans.

Momentul artistic a durat circa cinci minute, timp în care managerul unității spitalicești și mai multe cadre medicale au ieșit în fața spitalului pentru a urmări spectacolul antrenorilor și instructorilor clubului de dans.

„Trebuie să ne mai și descrețim frunțile și într-adevăr trecem printr-o perioadă dificilă pentru noi ca județ,  pentru țară, dificilă la nivel mondial, dar asta nu trebuie să ne îngenuncheze. Cu siguranță că vom izbăvi în lupta cu acest virus nenorocit și nu am decât să fiu optimist și în ceea ce urmează, chiar dacă previziunile noastre sunt că ne aflăm într-un val doi mult mai amplu decât ceea ce am simțit cu toții în primăvară”, a mai spus managerul Spitalului Județean Suceava.

Membrii Asociației Sportive „Bucovina Dance Studio” Suceava au dansat câte cinci minute și în fața Spitalului Vechi din municipiul reședință de județ, dar și în fața Serviciului de Ambulanță Județean Suceava.

Adauga comentariu