VIDEO Traseistul Băișanu și-a adunat aghiotanții la o stână din Bosanci în încercarea de a scăpa de excluderea din ALDE: „Nu pleacă nimeni nici la PSD și nici la Pro România”

Ieri, mai mulți membri ALDE și-au dat întâlnire la o stână din Bosanci pentru a lămuri situația fostului lor șef, deputatul Alexandru Băișanu, recent exclus din partid. Printre cei prezenți s-au numărat Neculai Miron, primarul din Bosanci, Constantin Proboteaun sau Petru Carcalete, fostul șef al IȘJ Suceava.

„ALDE merge în continuare. Nu pleacă nimeni nici la PSD și nici la Pro România. Suntem un partid liberal care vrem să ne urmăm cursul, respectând dorința românilor, a cetățenilor din județul Suceava și sprijinind toate intențiile pe care cetățenii care ne-au trimis pe funcții de conducere, să le primească înapoi, să încercăm să găsim soluții pentru toți cei care vor binele României”, a declarat Alexandru Băișanu într-o filmare făcută publică de primarul Miron.

Deputatul sucevean a fost exclus din ALDE după ce a acceptat propunerea de a deveni ministru pentru Relația cu Parlamentul în Guvernul Dăncilă. Băișanu a fost radiat din partid și a fost respins de către președintele Iohannis pentru funcția mai sus menționată.

În locul lui Băișanu, în fruntea filialei județene ALDE a fost numit consilierul local Ovidiu Milici.

Sursa video: Facebook/ Neculai Miron

Adauga comentariu