VIDEO Trei câini vagabonzi au vandalizat un autoturism parcat. Patrupezii și-au înfipt colții în elementele de caroserie ale mașinii

Un autoturism a fost vandalizat de un grup de trei câini, vineri dimineață, în jurul orei 4.00, într-o parcare publică din municipiul Suceava, administrată de primăria din localitate, arată stirisuceava.net.În imaginile suprinse de o cameră de supraveghere pot fi observați mai mulți câini care au înconjurat autoturismul. La un moment dat, se poate observa cu patrupedele mușcă efectiv din aripile și bara de protecție din față a mașinii.

În fotografiile publicate de păgubit se observă că mai multe elemente ale mașinii au fost afectate ca urmare a mușcăturilor.

„Pe noi cine ne despăgubește? Primăria municipiului Suceava poate? Mașina a fost lăsată într-o parcare cu plată din Suceava”, a transmis proprietarul.

Dacă nu deține asigurare tip CASCO, singura variantă în care proprietarul poate fi despăgubit este să se îndrepte în instanță împotriva Primăriei municipiului Suceava și să solicite judecătorilor să oblige administratorul parcării să îi compenseze cheltuielile cauzate de repararea autoturismului.

sursa material: stirisuceava.net

Adauga comentariu