VIDEO Trei străzi din centrul Sucevei au devenit cu sens unic

În această săptămână au fost montate indicatoare rutiere pe trei străzi din centrul Sucevei care au devenit cu sens unic. Schimbările la regimul rutier se aplică pe străzile Dimitrie Onciul, Plăieșilor și Meseriașilor. Cele trei străzi fac legătura între strada Curtea Domnească și strada Nicolae Bălcescu.

„După reabilitarea Str. Curții Domnești am continuat modernizarea zonei centrale cu străzile Dimitrie Onciul, Plăieștilor și Meseriașilor. Au fost refăcute trotuarele, turnăm asfalt pe carosabil, unde a fost posibil am mărit calea de rulare și s-au amenajat locuri de parcare suplimentare. În plus, a fost modernizat și parcul dintre blocuri, la fel cum s-a făcut anul trecut cu cel de la Policlinica Areni.

Urmează să reabilităm și parcarea dintre blocuri, la care accesul auto se face de pe Meseriașilor, stradă care, împreună cu Dimitrie Onciul și Plăieștilor, devine cu sens unic, de luna viitoare, de cum finalizăm marcajele rutiere”, a spus Lucian Harșovschi, viceprimarul Sucevei.

Începând cu luna septembrie, șoferii care nu vor respecta semnificațiile indicatoarelor și vor circula incorect pe sensurile unice vor fi sancționați.

 

Adauga comentariu