VIDEO Ultima acțiune a lui Daniel Bodnar s-a lăsat cu vărsare de sânge. Activistul de mediu a ajuns la spital după ce a fost atacat în fața unui gater din Mălini

În această seară, 9 decembrie 2020, activistul de mediu Daniel Bodnar a fost din nou atacat de către indivizii care își câștigă existența făcând afaceri cu lemne, mai mult sau mai puțin legale. De această dată, rădăuțeanul s-a angajat în urmărirea a două camioane suspecte încărcate cu lemne. La un moment dat, Bodnar a ajuns în fața unui gater de pe raza localității Cornu Luncii din comuna Mălini. În respectiva curte au intrat camionele încărcate cu material lemnos.

Activistul de mediu a sunat la 112 și a așteptat poliția în mașină, în fața porții gaterului respectiv. Cât timp Bodnar aștepta poliția, mai multe persoane au năvălit asupra autoturismului în care se afla rădăuțeanul și au atacat-o cu pietre mari. În urma ploii cu bolovani, mașina în care se afla Bodnar a fost avariată, iar un geam a fost spart. Cioburile rezultate l-au lovit pe Daniel Bodnar în zona feței provocându-i mai multe răni.

MINUTUL 07.50

Imediat, fără a-i mai aștepta pe polițiști la fața locului, activistul de mediu s-a pus în mișcare îndreptându-se spre Spitalul din municipiul Fălticeni. În cele din urmă, activistul de mediu a fost trimis la Spitalul Județean Suceava pentru a fi supus unei analize pentru a se stabili dacă i-au ajuns cioburi în ochi.

Trebuie amintit faptul că seara trecută mașina în care se afla Daniel Bodnar împinsă intenționat într-un parapet. Și în acea seară activistul de mediu urmărea un camion suspicios încărcat cu lemne.

REPLICILE MAFIEI LEMNULUI

Coincidență sau nu? Mașina în care se afla Daniel Bodnar a fost împinsă într-un parapet chiar de către fiul patronului al cărui camion încărcat cu lemne era urmărit de activistul de mediu

Mafia lemnului recidivează. Mașina activistului de mediu Daniel Bodnar atacată la Vicovu de Jos

Momentul în care un activist de mediu apropiat de-al lui Daniel Bodnar este atacat cu toporul

Șoferul Mercedesului care l-a lovit în trafic pe activistul de mediu Daniel Bodnar a rămas fără permis de conducere pentru 60 de zile și a fost amendat cu 870 de lei

Amenințări cu moartea transmise live! Un vicovean autointitulat „interlopul din Bivolărie” a anunțat că va veni acasă de sărbători pentru a-l omorî pe Daniel Bodnar: „Eu pe loc îi tai capul” „Da, îl omor, mi se rupe”

Hoții de lemne au început atacurile împotriva lui Daniel Bodnar. Mașina activistului de mediu și casa socrilor acestuia au fost distruse aseară

Aflat sub control judiciar, „necăjitul” cu Jaguar, care l-a bătut pe Daniel Bodnar, se laudă că a făcut foarte ușor rost de bani pentru a-și cumpăra mașina: „Jegule am muncit pentru ia aproape o săptămână”

 

 

Adauga comentariu