VIDEO Un agent de pază a fost înjunghiat în fața unui club din Fălticeni, în timp ce încerca să calmeze niște scandalagii

Un tânăr care lucrează la firma de pază RPG a fost înjunghiat în noaptea de sâmbătă spre duminică în fața clubului Pub 4U din municipiul Fălticeni, locație amplasată în incinta Casei de Cultură din localitate.

Tânărul se afla în timpul serviciului  și încerca să calmeze mai mulți tineri turbulenți care făceau scandal în pub. S-a întâmplat în noaptea de 22 decembrie a.c., în jurul orei 02.26 (momentul atacului- vezi video). El a fost atacat mișelește pe la spate de unul dintre tineri, care l-a trântit la pământ, după care a fost înjunghiat de mai multe ori cu cioburile unor sticle sparte în zona abdominală, în spate, în gambă, și în coapsă. După cum se poate vedea pe imagini, agentul de pază a fost înconjurat de un grup de 5-6 tineri care l-au pus la pământ și l-au lovit cu pumnii și picioarele. El reușește să se ridice și să se adăpostească pentru scurt timp pe holul pub-ului, după care iese afară, în timp ce atacatorii au rupt-o la fugă imediat ce victima s-a ridicat de jos. Atacatorii s-au întors și au sărit iarăși la bătaie la agentul de pază și victimă le-a căzut și un tânăr care fuma lângă ușă și a vrut să intre în local, dar i-au fost aplicate mai  multe lovituri cu pumnii și picioarele.

Tânărul de 21 ani din Fălticeni, angajat al RPG, a fost internat, ieri, la Spitalul Județean Suceava ca urmare a unui „accident de muncă”. H.D.V. prezenta plăgi înjunghiate cu sticlă toraco-abdominal, coapsă stânga, gambă stânga și șoc hemoragic. El a fost internat la secția Urologie – Terapie Intensivă.

În funcție de verdictul medicilor, atacatorii ar putea fi încadrați la tentativă de omor.

Incidentul nu a fost trecut pe buletinul de presă al IPJ Suceava transmis ieri presei și până la această oră reprezentanții poliției nu ne-au oferit informațiile solicitate privind cercetările efectuate.

Potrivit surselor reporterilor de la Ziarul de pe Net, atacatorii sunt din comuna Mălini și ar fi fost identificați și audiați de polițiști.

*Cum s-a pus batista pe țambal de câte ori s-au bătut clienții în localurile aparținând apropiaților primarului PSD Cătălin Coman

În urmă cu 5 ani, după ce un apropiat al primarului Cătălin Coman a fost agresat în zona Thales (click AICI pentru detalii), edilul a decis la scurt timp ca magazinului non-stop să se închidă la ora 22.00 deoarece acolo s-ar fi desfășurat mai multe agresiuni. Însă localurile din vecinătate care aparțineau unor apropiați ai primarului nu au avut aceeași soartă cu toate că bătăile și scandalurile se țineau lanț acolo- este vorba despre fostul club Ebony, care aparținea familiei interlopului Daniel Ștefan Blanariu, zis Blană, și de Pub 4U care aparține pesedistului Liviu Blanariu.

După cum am precizat mai sus, localul unde s-a întâmplat atacul asupra tânărului aparține omului de afaceri Liviu Blanariu, membru PSD și un apropiat al primarului PSD Cătălin Coman. Spațiul în care funcționează a fost închiriat de la Primăria Fălticeni pentru o perioadă de 10 ani cu o chirie modică de câteva sute de lei cu condiția ca Blanariu să efectueze renovarea. Blanariu mai deține un spațiu pe malul iazului, în apropierea Bazei de agrement Nada Florilor, unde funcționează o terasă de vară în care este inclus și pontonul nou pentru care Primăria Fălticeni a plătit 70.000 de lei.
Pe lângă cele două afaceri desfășurate în locații aparținând Primăriei Fălticeni, Liviu Blanariu are și o firmă de construcții cu care a făcut mai multe lucrări pentru primăria condusă de prietenul său Cătălin Coman. Cea mai răsunătoare afacere a lui Blanariu prin societatea AGRO CLG SRL cu Primăria Fălticeni este wc-ul public din centrul târgului, pentru care s-au plătit din bugetul local peste 50.000 de euro.

sursa material: www.ziaruldepenet.ro

Adauga comentariu