VIDEO Un băiețel de patru ani a dispărut de pe raza localității Cumpărătura. O întreagă comunitate s-a mobilizat pentru a-l găsi pe micuț

În aceasta seară, pe la ora 19.10, Poliția Municipiului Suceava a fost anunțată despre faptul că un băiat, în vârstă de patru ani, din comuna Bosanci, a dispărut în condiții suspecte.

Din verificările polițiștilor a reieșit faptul că, în jurul orei 16.00, minorul a plecat la o familie învecinată însoțit de doi căței. Ulterior, mama acestuia, observând că temperaturile scad a vrut să îi ducă o geacă, moment în care a descoperit că nu se află la familia respectivă.

Inițial, familia minorului a făcut verificări în zonă, însă, ulterior, a anunțat poliția. În regim de urgență s-a constituit grupa de coordonare la nivelul Poliției Municipiului Suceava fiind cooptate forțe suplimentare pentru căutări.

În zonă, unde există și lanuri de porumb au fost deplasați 18 polițiști, sprijiniți de patru jandarmi și mai mulți pompieri. La fața locului a fost deplasat și un echipaj cu cameră de temoviziune din cadrul Serviciului de Investigații Criminale și grupele de câini de urmă, autoritățile locale implicând și voluntari.

În jurul orei 21.10, un echipaj din cadrul Secței de Poliție Rurală Șcheia l-a găsit pe minor în zona Ponoare, la aproximativ 4,5 kilometri de locul dispariției.

Băiatul este într-o stare psihico – fizică bună și urmează să fie evaluat medical.

Comentarii

Vasile

16.10.2020 08:13
Ce fel de politisti or fi fost ai18, de-au trebuit sa fie sprijiniti de 4 jandarmi? Pe mine, cand m-au dat afara din Sediul Politiei Burdujeni, bolnav fiind, m-au sprijinit 3 politisti. M-au impins pe scari in noapte, fara sa le pese ca,,,, si eu eram om.

Adauga comentariu