VIDEO Un bărbat a încercat să se relaxeze cu ajutorul dezinfectantului din scara unui bloc din Suceava. Individul a plecat cu dispenserul în brațe: „Uite dezinfectantul, nu e dezinfectantul!”

O cameră video din scara unui bloc din Suceava a surprins momentul în care un cetățean folosește dezinfectantul pentru alte scopuri decât cel pentru care a fost amplasat în blocurile din oraș. Din imagini reiese faptul că individul că a intrat în respectiva scară de bloc special pentru a proba dezinfectantul din dispenser.

Acesta a intrat în bloc, s-a dus direct la dispenser, și-a pus o porție în palmă și pe urmă a dus mână spre față. Din filmare nu se poate observa clar dacă bărbatul introduce dezinfectantul în gură sau îl trage pe nas, dar sunetele pe care le scoate după ce consumă respective soluție dau impresia că i s-au desfundat căile respiratorii.

Când s-a întors cu fața spre cameră, nu pare să se strâmbe. Pe urmă, bărbatul s-a îndreptat spre ieșirea din bloc, dar după câteva secunde a revenit, a luat dispenserul cu totul și a plecat definitiv.

„Uite dezinfectantul, nu e dezinfectantul!

Oare să fi ascultat sfatul lui Trump referitor la injectarea cu dezinfectant?

Dacă recunoașteți personajul poate îl etichetați în postare să vedem dacă e bine, sănătos.🤒 Chiar nu e de glumit, se pare că îl gustă”, a spus viceprimarul Sucevei, Lucian Harșovschi.

Adauga comentariu