VIDEO Un bătrân de 90 de ani, din comuna Grănicești, a fost găsit într-o baltă de sânge în propria curte

În cursul zilei de ieri, un bărbat din comuna Grănicești a anunțat pe Facebook faptul că un bătrân de 90 de ani ar fi fost bătut și lăsat într-o baltă de sânge în propria curte.

 

La data de 13 mai 2020, pe la ora 07.30, o femeie din municipiul Rădăuți a sunat la 112 și a anunțat faptul că tatăl sau, Vasile G. (89 de ani), din comuna Grănicești a fost găsit căzut în curtea locuinței, având răni la nivelul capului.

Vasile G. locuiește singur, iar de el are grijă fiul său, A.D., care locuiește în apropiere. 

În ziua de 13 mai 2020, puțin înainte de ora 07.00, A.D. a mers la locuința tatălui său. Acolo l-a găsit pe bătrân căzut în curte având răni la nivelul capului.

A.D. l-a ridicat pe bătrân și l-a așezat în patul din dormitorul casei. La scurt timp, A.D. a văzut că rănile pe care le avea bătrânul erau destul de grave și a anunțat-o pe sora sa, V.Z.. Cea din urmă s-a deplasat la locuința tatălui ei și a sunat la 112.

Victima a fost preluată de către un echipaj al ambulanței și transportă la Spitalul Municipal Rădăuți. Bătrânul a fost diagnosticat preliminar cu ,,traumatism cranio-cerebral și echimoză la nivelul antebrațului stâng și umăr stâng”.

În cauză a fost dispusă efectuarea unei constatări medico - legale pentru a se stabili cu exactitate natura leziunilor.

În urma cercetărilor polițiștilor, în curtea victimei au fost găsite pe beton mai multe urme de sânge. Sânge a fost găsit și pe cârja și pe pălăria bătrânului.

Familia nu a reclamat furtul vreunui bun, iar interiorul casei nu părea a fi răvășită.

Vecinii din apropiere au montate camere de supraveghere. Oamenii legii au urmărit imaginile surprinse de respectivele camere și nu a fost observată nicio persoană intrând în curtea bătrânului în noaptea de 12 spre 13 mai 2020.

În urma cercetărilor, autoritățile cred că bătrânul a căzut prin curte.

Polițiștii au întocmit un dosar penal pentru ,,vătămare corporală din culpă”.

Adauga comentariu