VIDEO Un „bombardier” pericol public a gonit cu 140km/h prin Suceava fentând semafoarele, probabil crezându-se în filmele cu Jason Statham

Cursă nebună cu un BMW, luni seară, pe bulevardul Calea Unirii din municipiul Suceava. Șoferii care se aflau în trafic au observat un autoturism BMW care circula cu viteză excesiv de mare și care a trecut pe culoarea roșie a semaforului electric de la intersecția cu strada Traian Vuia. 

În autoturism se aflau mai mulți tineri, iar un pasager de pe bancheta din spate a filmat „isprava”. Imaginile au fost publicate apoi pe Instagram.

Înregistrarea suprinde momentul în care autoturismul care circula pe bulevardul Calea Unirii, dinspre cartierul Burdujeni, se apropie de interescția cu strada Traian Vuia. Șoferul accelerează, depășește coloana de mașini care aștepta la culoarea roșie a semaforului electric, și își continuă deplasarea către zona centrală a municipiului Suceava.

În imagini se poate observa că acul vitezometrului pare să ajungă în zona de 140 km/h, iar șoferul abia reușește să controleze direcția, mai ales în condițiile asfaltului denivelat de pe acea porțiune.

Inspectoratul de Poliție Județean Suceava și-a făcut un obicei din a ignora cu desăvârșire astfel de imagini apărute în spațiul public, indiferent de pericolul social și de gravitatea faptelor săvârșite. Chiar dacă abateri grave și periculoase pentru siguranța participanților la trafic sunt filmate și difuzate pe rețelele de socializare sau în mass-media, conducerea Inspectoratului de Poliție Județean Suceava refuză să cerceteze astfel de încălcări ale legii. 

În cazul în care oamenii legii vor avea chef să facă cunoștință cu șoferul BMW-ului din filmarea de mai sus pot apela la camerele de supraveghere din zonă.

sursa material: stirisuceava.net

Adauga comentariu