VIDEO Un consilier PNL din Moara îl acuză pe primarul PSD al localității de mai multe nereguli: „Ne obligă să semnăm la comisii de specialitate fără să se țină”/ Primar: „Ei sunt în campanie electorală”

Modesta Pascariu, consilier local PNL din comuna Moara, îi aduce mai multe acuzații primarului localității Eduard Ferdinand Dziminschi, membru PSD.

Perspectiva Modestei Pascariu

Contract pentru imaș reziliat

În anul 2017, soțului Modestei Pascariu i-ar fi fost reziliat contractul pentru imașul animalelor pe motiv că nu ar fi plătit. Cu privire la această decizie, familia Pascariu a primit o înștiințare de la Primărie, în finalul căreia scria „”.

„Deci răuplatnici înseamnă să nu plătești impozitul după decembrie. Eu am plătit tot timpul impozitul până la 31 decembrie și mi-a reziliat contractul din 2017 pe care îl aveam până în 2019 și mi-a făcut alt contract pe cinci hectare tot aici, de rogoz, până în 2019, odată cu contractele vechi care erau. În 2019, anul trecut, s-a atribuit din nou imașul. Nu s-a mai făcut din nou licitație. S-a făcut atribuire directă la care domnul primar, la atribuirea directă, mi-a atribuit un hectar de imaș în Vornicenii Mici. (...) Eu având animalele aici pe Liteni, cum se vede, am stat la locul de apă aici în față la mine e trei hectare de rogoz unde dau apă la animale și nu am ieșit de pe locul ăsta. Și dacă nu am ieșit, a fost nevoită Primăria să îmi încheie Primăria un contract de trei hectare jumătate de rogoz să pot da apă la animale deoarece am făcut și cerere scrisă la Primărie că solicit să mi se dea apă la animale. Am solicitat și procesul verbal de la licitația din 2017, la care nu am primit niciun răspuns nici în ziua de astăzi”, a spus Modesta Pascariu.

Fiu nevoit să se cunune în municipiul Suceava

Femeia susține faptul că primarul nu ar fi vrut să îi cunune fiul pe motiv că aceasta face parte din Partidul Național Liberal.

„De când este domnul primar, fiind consilier PNL, nu a vrut să îmi cunune nici băiatul pe 15 iulie 2018. Ăsta a fost motivul, i-a spus la băiat: <Nu te cunun pentru că mama este consilier PNL și cere documente la ședință. Nu votează fără să întrebe. Și dacă nu se înmoaie mama și nu tace din gură, nu te voi cununa. Așadar și-a schimbat nora buletinul și s-a cununat în Suceava”, a spus consilierul local.

Casa neconstruită din cauza răspunsurilor care nu mai vin

Modesta Pascariu este nemulțumită pentru că i-ar fi dat fiului său o bucată de teren pe care să-și facă casă, iar acesta nu și-ar putea ridica locuința dorită deoarece până în prezent nu ar fi primit niciun răspuns care să-i permită ridicarea imobilului.

„Acum pe 23 ianuarie i-am dat o bucată de teren la băiat, 13 ari intravilani, să-și facă o locuință. A fost de la cadastru, i-a bornat, a pus documentele tot la Primărie. Nu a primit niciun răspuns la un certificat de urbanism pentru construirea unei locuințe de pe 23 ianuarie până în ziua de astăzi. (...) Domnul este stăpân pe comuna Moara de când a venit. Domnul e stăpân pe sine și spune <Puteți să mergi oriunde, puteți să dați în judecată, nu aveți nicio șansă, eu sunt aici stăpân!>”, a spus Modesta Pascariu.

Consilierii locali de la PNL ar fi discriminați

Femeia susține că din cauza culorii politice, unii consilieri locali ar fi discriminați.

 „Domnul fiind PSD și noi fiind consilieri PNL sunt mai mulți care suferă. Nu se dau autorizații de refuncționare la magazine, dacă nu. Trebuie să juri că vrei să îl votezi ca să îți dea o bucată de imaș, să îți dea o autorizație, dacă nu ești cu domnul primar stai și suferi. Ceilalți consilieri sunt care au lucrat lucrările Primăriei, au executat și nu au ce să le facă, trebuie să tacă din gură, votează tot ce spune domnul primar fără documente, fără nimic. Ne dă documente, nesemnate dacă cerem, spune că nu a avut timp domnul primar, spune doamna secretară.

Un hectar de imaș pentru o singură vacă

Conform consilierului local, ei i s-ar fi atribuit trei hectare jumătate pentru 45 de vaci, în timp ce altei localnice i s-ar fi oferit un hectar de imaș pentru o vacă.

„Acum a fost ședință de Consiliu Local iarăși, am cerut documentația la punctul patru, la imaș, nu mi-a dat ca să știu nimic ce se dă și cum se dă. Poate și mie îmi trebuia o bucată de imaș atribuit la animale că am 45 de animale și vă dați seama că am o încărcatură de 15 animale pe hectar. Ce să facă animalele mele pe trei hectare de rogoz? Și la ceilalți au dat 25 de hectare, 18, 16. La o singură vacă un hectar. (...) Și la mine, la 36 de capete când am participat în 2019, un hectar în Vornicenii Mici în bătaie de joc”, a spus Modesta Pascariu.

Consilierii ar fi obligați să-și dea semnătura fără a ști prea multe

„Reziliază contracte fără să știe nimeni ședințele de Consiliu Local se fac cum se fac, ne obligă să semnăm la comisii de specialitate fără să se țină. Suntem obligați să semnăm că altfel ne amenință că <Nu vă luați îndemnizația!> și semnăm tot fals. Tot se face fals, fără niciun document real”, a spus consilierul local.

Răspunsurile privind eliberarea adeverințelor APIA ar întârzia

„În fiecare an întâmpin greutăți cu adeverința APIA. De fiecare dată trebuie să îi fac cerere domnului primar scris că mă încurcă la APIA cu adeverința, îmi pune motiv să plătesc impozitul la cetățenii cărora le lucrez terenul, altfel nu îmi eliberează adeverința APIA. I-am făcut și cerere scrisă, la care nu mi-a răspuns nici în ziua de azi domnul primar”, a mai spus femeia.

Patru consilieri locali nu au fost invitați la ședințe de CL pentru că nu ar fi fost nevoie de ei

Modesta Pascariu susține că la două ședințe de Consiliu Local patru consilieri locali nu au fost invitați pe motiv că nu ar fi nevoie de ei.

„Și mai nou, în luna noiembrie a fost o ședință de Consiliu Local, pe 22 îmi aduc aminte, ordinară la care trebuia să aprobăm niște sume de bani din bugetul local al comunei Moara pentru cadouri la copii, la preșcolari și școlari și o sumă de 30.000 de lei la Ziua României, la 1 decembrie. Suma fiind mare, 30.000 la Ziua României și numai 15.000 la copii la cadouri și 10.000 la un grup, am spus domnului primar că nu sunt de acord cu 30.000 la Ziua României. Sunt de acord să plece la copii la școală suma toată.

Domnul primar a spus că nu are nevoie la copii decât de 10.000 de lei și așa s-a votat. Ne-am trezit că în luna decembrie, la două ședințe de Consiliu Local, pe 9 decembrie extraordinară și pe 24 ordinară, patru consilieri locali, cei care nu am fost de acord cu acea sumă la Ziua României la 30.000 de lei, nu am fost invitați la ședință. I-am făcut cerere domnului primar și mi-a răspuns că ședința a fost întrunită legal cu 11 consilieri, nu a avut nevoie de mai mulți, de noi patru nu a mai fost nevoie să ne invite ca să mai știm tot. A citit procesul verbal fals și a scris în proces că Pascari Modesta nu a fost de acord cu suma la școlari și preșcolari și toți ceilalți consilieri au votat că nu au fost de acord, dar s-au dat cadouri pe 6 decembrie la noi la Liteni la biserică. Totuți s-au dat cadouri la școlari și preșcolari din ce bani dacă nu s-a aprobat?”

Perspectiva primarului

Cu privire la acuzațiile aduse de consilierul local Modesta Pascariu, reporterii Ziar de Suceava i-au cerut primarului comunei Moara un punct de vedere.

Contractul reziliat

Fiind întrebat care ar fi fost motivul pentru care contractul de imaș al Modestei Pascariu, din 2017, a fost reziliat, Eduard Dziminschi a spus că motivul a fost depășirea termenului de plată.

„Toți vor să folosească un imaș al Primăriei. (...)Când îți cumperi tu vaci sau oi, Primăria trebuie să îți dea imaș. De unde să îți dea Primăria imaș? Fiecare am convenit lucrul ăsta, să ia un imaș subvenție șapte milioane, să plătească la Primărie două milioane și-i rămân cinci milioase și să folosească imașul. (...) Și eu pot să vă spun acuma că am fost ieri la Papa și m-am întâlnit, mă credeți? Noi respectăm legea, asta este important. Sunt cei învățați cu vechile năravuri, dar orice învăț are și un dezvăț. Ei au fost învățați stimulați material și nu mai poate, nu mai este. Oamenii vor dezvoltare, nu vor furăciune. Ea (n.r. – Modesta Pascariu) nu a fost consilieră, și-a dat altul demisia și a venit ea. Știți care a fost primul cuvânt al doamnei Pascari când a devenit consilier? <Fură! Ia și tu și ne dai și nouă! Suntem toți cu tine> și i-am spus <M-ai confundat!>”, a spus Eduard Dziminschi.

Conflicte de campanie

Primarul comunei Moara este de părere că în această perioadă câțiva consilieri locali, care nu sunt membrii PSD, au început campania electorală și încearcă să inventeze orice împotriva sa.

„Sunt doi consilieri, Pascari Modesta și Rusu Gabriela care sunt cu ... . Așa e cu opoziția, nu este o opoziție constructivă. Am intrat prea repede în campanie”, a mai spus Eduard Dziminschi.

Hectarul din Vornicenii Mici

Cu privire la hectarul din localitatea Vornicenii Mici, pe care l-ar fi primit Modesta Pascari pentru a-și paște animalele, edilul a spus că, probabil, femeia a ajuns să aibă imaș în Vornicenii Mici deoarece în Liteni nu ar mai fi fost imaș disponibil. Aceeași situație ar fi fost în trecut și în cazul unui cioban din localitatea Moara Carp, care ar fi primit imaș în Liteni.

„Nu știu, astea sunt lucruri pe care chiar nu le știu eu. Probabil așa cum și asta (n.r. – Vasile Miron) a venit cu oile din Moara Carp la Liteni, așa și ea a acceptat să meargă de la Liteni la Vorniceni, nu a mai fost imaș în Liteni și s-a dus la Vorniceni”, a spus primarul din Moara.

S-ar fi vrut cununia dar nu s-ar fi depus actele necesare

Eduard Dziminschi neagă acuzațiile Modestei Pascariu spunând că fiul acesteia nu ar fi depus la Primărie actele necesare pentru cununie și că această acuzație este pentru campania electorală.

„Atâta timp cât nu a depus nicio cerere la Primărie în Moara cu ce să cunun? Așa și eu puteam să vă sun și să vă spun că Moara este Washington, dacă nu am depus nicio hârtie dumneavoastră puteți pune așa ceva? Că Moara e Washington? Să aducă un document și să spună că a depus o cerere la Primărie în care i s-a spus. (..) Astea sunt cancanuri de campanie electorală”, a zis Eduard Dziminschi.

Vaca care s-ar răsfăța pe un hectar de imaș

Edilul nu crede că cine din Moara ar fi primit un hectar de imaș pentru a paște o vacă. Acesta a spus că pentru a beneficia de imaș din partea Primăriei, beneficiarul trebuie să aibă un minimum de animale, nicidecum o vacă.

„Nu se poate. Nu cred că cineva care are o singură vacă are un hectar. Nu cred lucrul ăsta, este exclus lucrul ăsta pentru că mi se pare că este un număr minim. Trebuie să ai trei sau cinci vaci ca să poți să vii și să ceri drepturi pentru asta. Nu sunt oameni informați. (...) Această consilieră că la orice se opune. Dacă punem trotuar  <Nu trebuiește!>, dacă punem aia <Nu trebuiește!>. Am vrut să fac o grădiniță în cartierul Bulai prin Banca Europeană. Am avut nevoie terenul să fie trecut pe domeniul public, am avut un teren de 24 de ari și prin Consiliul Local trebuia să îl trec din domeniul privat în domeniul public, <Nu-i adevărat că-l furi!>. (...)

Ca să vii să spui că vreau să îl trec din domeniu privat în domeniu public ca să îl fur, ai o problemă. Dacă avea să-l fur îl lăsam în domeniu privat, că din domeniu privat pot să îl iau și să îl dau cuiva, atâta timp cât îl trec în domeniu public este al statului, al tuturor. O parte din Consiliul Local a fost drăguț și a înțeles că Moara trebuie să se dezvolte. Am avut un ONG care a vrut să facă un centru social la vechea Primărie. Când a văzut ce este a spus <Eu plec din Moara, nu vreau așa ceva! Tu azi ești primar, dar mâine ai plecat din Primărie și cu cine mai lucrez eu?>. Au plecat fără să mai facă nimic”, ne-a spus Eduard Dziminschi.

Consilierii obligați să se iscălească

În ceea ce privește acuzațiile aduse cu privire la faptul că primarul i-ar obliga pe consilierii locali să semneze ce vrea el fără să a primi aceștia prea multe detalii, Eduard Dziminschi a spus că nu ar fi amenințat consilierii locali și nici nu ar fi de domeniul său să facă ședințele de Consiliu Local.

Primarul este de părere că aceste acuzații i-ar fi aduse deoarece opoziția ar fi început campania electorală și ar încearca să îl lovească. Acesta a mai spus că acei consilieri care încearcă să îi pună bețe în roate ar fi obișnuiți prost și ar aștepta să beneficieze de câte ceva din partea sa.

„Dacă v-am spus că nu știe legea, ce să îi ceri la femeia asta? Eu nu ameninț. Nu e de domeniul meu să fac o ședință de Consiliu Local, este de domeniul secretarei. Mai mult de atât, s-a schimbat o legislație în care ei trebuie să semneze că au fost prezenți la ședință. Păi nu trebuie să semneze lucrul ăsta? Păi cum să îi pontez, să pot să-i plătesc, dacă eu nu se semnează. <Nu semnăm, nu semnăm că noi nu știm ce semnăm!>. Ei sunt în campanie electorală, ăsta este scopul lor, de a merge că <Poate vine primarul și ne dă ceva>, așa au fost învățați. Eu le-am explicat, orice învăț are și un dezvăț. S-au terminat vremurile alea, nu mai este când vine să îți pună curent, nu mai este când vine să îți dea pământ în fața magazinului, nu mai este când să vină să îți tragă curent la imaș, nu mai sunt lucrurile astea, s-au terminat. Moara trebuie să se dezvolte, nu să fie o șleahtă de hoți.”


În apropierea imașului pe care pasc vacile Modestei Pascariu, reporterii Ziar de Suceava au găsit o groapă de gunoi care ardea la data de 11 mai 2020. Cu privire la această groapă de gunoi, unul dintre reporterii cotidianului l-a întrebat pe primarul comunei Moara dacă știa despre existența acesteia.

„Eu nu cred că este. Eu vă duc astăzi și vă arăt că nu este. (...) Și cine au dus gunoaiele alea acolo?  (...) Primăria ce să ducă acolo? Ce să facă Primăria acolo? Școala a fost renovată în 2018, astă primăvară era curat acolo. Deci noi ar trebui tot pe Pascari Modesta, că ea merge pe acolo la imaș, că ei știu cine duc și tot ei duc. De ce nu v-ați dus la doamna Pascari Modesta să vedeți unde dă drumul la WC? Dă drumul la apa aia în șanț, în drum. Vecinii trebuie să suporte lucrul ăsta. De ce nu v-ați dus? Nu va arătat asta. De ce nu v-a dus la privatul lor să vă arate că se dau băuturi acolo? Are un privat care nu are autorizație de funcționare. Nu am fost să îi fac probleme că trebuie să își câștige existența, dar veziți de lungul nasului tău, dar așa este la noi. Asta este societatea noastră pe care, cu bune, cu rele, trebuie să o acceptăm. (...) Deci țeava de la toaletă iasă în șanț. Am fost cu Garda de Mediu și s-a scos <Nu că am fosă și din fosă supraplinul vine aici și curge, are o gaură de beton. Curge în fața școlii, copiii când merg la școală simt mirosul ăla. (...) Este posibil să greșesc și eu, nu sunt nici eu perfect, dar interesul lor nu este ca comuna să se dezvolte, s-au opus la tot. Rusu Gabriela cu Pascari Modesta contra la tot, așa sunt ei învățați. Ele tot timpul au mereu o suspiciune că se fură. Asta este suspiciunea lor că tot se fură. <Dacă a făcut asfalt acolo are interes, dacă a adus gazul în comună are interes, pentru el a adus gazul în comună>, asta e mentalitatea românului. Dacă erau mai luminați ar fi gândit că <Bă, face pentru oameni. Dacă azi are ăla, mâine o să am și eu>, dar la ei nu există așa ceva. Mi-au zis <Cum am trăit 50 de ani și am umblat pe chetroaie, pot umbla și acuma pe chetroaie, ce-mi trebuie asfalt?>”, ne-a spus Eduard Dziminschi.

 

sursa foto: www.monitorulsv.ro

Comentarii

Vasiliana Pascariu

13.05.2020 16:28

Domnule Primar, se pare ca da, Moara e Washington :)), aveti Cererea pentru inregistrarea cununiei cu nr 4284 din 09.05.2018. Sa o anexez sau o cunoasteti? 

RADU

13.05.2020 20:53
femeia aceasta are mare dreptate. ce campanie electorala? iti este frica de adevar, dziminski. om mai parsiv si razbunator decat dziminski n-am intalnit. in ultimii doi ani a devenit bolnav dupa putere,bolnav dupa pamanturi(mai ales prin interpusi). om fara educatie, limbaj de epoca de piatra si apucaturi huliganice. cum isi permite sa faca tot felul de amenintari? despre amenintarile spuse de femeia aceasta au auzit si altii. dziminski a intrat in tot felul de increngaturi politico-ocult-mafiote din suceava si de aceea isi permite sa sustina ca in suceava nimeni nu poate castiga vreun proces cu el. pusculita de partid abia asteapta unul ca el, apoi...urmatorul. cand isi va da seama dziminski ca are relatii doar pt.faptul ca este o vaca buna de muls pt.altii va fi prea tarziu. atunci va fi deja prea sarac si bolnav caci il vor stoarce de bani si va avea soarta carpei folosite. femeia aceasta a uitat sa mentioneze pt. dziminski: nu mai fura, nu mai fi mincinos, nu mai fi desfranat, nu mai marturisi stramb, etc.,samd...

RADU

13.05.2020 20:53
femeia aceasta are mare dreptate. ce campanie electorala? iti este frica de adevar, dziminski. om mai parsiv si razbunator decat dziminski n-am intalnit. in ultimii doi ani a devenit bolnav dupa putere,bolnav dupa pamanturi(mai ales prin interpusi). om fara educatie, limbaj de epoca de piatra si apucaturi huliganice. cum isi permite sa faca tot felul de amenintari? despre amenintarile spuse de femeia aceasta au auzit si altii. dziminski a intrat in tot felul de increngaturi politico-ocult-mafiote din suceava si de aceea isi permite sa sustina ca in suceava nimeni nu poate castiga vreun proces cu el. pusculita de partid abia asteapta unul ca el, apoi...urmatorul. cand isi va da seama dziminski ca are relatii doar pt.faptul ca este o vaca buna de muls pt.altii va fi prea tarziu. atunci va fi deja prea sarac si bolnav caci il vor stoarce de bani si va avea soarta carpei folosite. femeia aceasta a uitat sa mentioneze pt. dziminski: nu mai fura, nu mai fi mincinos, nu mai fi desfranat, nu mai marturisi stramb, etc.,samd...

RADU

13.05.2020 20:55

femeia aceasta are mare dreptate. ce campanie electorala? iti este frica de adevar, dziminski.om mai parsiv si razbunator decat dziminski n-am intalnit.  in ultimii doi ani a devenit bolnav dupa putere,bolnav dupa pamanturi(mai ales prin interpusi).om fara educatie, limbaj de epoca de piatra si apucaturi huliganice. cum isi permite sa faca tot felul de amenintari? despre amenintarile spuse de femeia aceasta au auzit si altii.dziminski a intrat in tot felul de increngaturi politico-ocult-mafiote din suceava si de aceea isi permite sa sustina ca in suceava nimeni nu poate castiga vreun proces cu el. pusculita de partid abia asteapta unul ca el, apoi...urmatorul.cand isi va da seama dziminski ca are relatii doar pt.faptul ca este o vaca buna de muls pt.altii va fi prea tarziu. atunci va fi deja prea sarac si bolnav caci il vor stoarce de bani si va avea soarta carpei folosite.femeia aceasta a uitat sa mentioneze pt. dziminski: nu mai fura, nu mai fi mincinos, nu mai fi desfranat, nu mai marturisi stramb, etc.,samd...

vlad

14.05.2020 10:32

d. primar, la ce va foloseste sa fiti atat de mincinos?
ca sa va spun drept, dupa primul an de mandat, am zis ca meritati sa fiti primar mult si bine.
acum insa, nu v-as mai vota sub nici o forma!!! ca tot pomeniti de campanie electorala.
aici nu despre campanie electorala e vorba. aici e vorba ca spuneti minciuni grosolane cu o seninatate bolnava!
pt. falsuri trebuie sa raspundeti, nu mai merge asa!
si DA, este adevarat ca raspundeti la sesizari doar daca aveti chef, este drept ca ati inceput de anul trecut o campanie de denigrare, minciuna si batjocura asupra celor care v-au atras atentia ca va comportati intr-un mod josnic si salbatic.
cum adica sa refuzati sa cununati civil doi cetateni? ESTE UN ABUZ INCALIFICABIL!
dar v-ati obisnuit sa nu va indepliniti sarcinile de serviciu, v-ati obisnuit sa comiteti abuzuri pt. ca imediat incepe avo_catelul sa va apere cu hartii.halal aparare. abuzurile exista si vor iesi la iveala foarte multe. asta va este caracterul, atata va duce mintea.
din ceea ce ati facut cu aceasta femeie si cu multi altii ati aratat ca sunteti doar un santajist. abuzul in serviciu in forma continua de doi ani pana acum. aveti de gand sa va opriti? cu intarzierea adeverintele APIA, a certific. fiscale, a doc. de urbanism este perfect adevarat. eliberarea lor nu este conform termenelor legale ci dupa cum vrea primarul, si daca vrea. apucaturi dictatoriale, abuzuri pt.care o sa raspundeti. josnicie si minciuna, santaje si razbunari. cam asta va este caracterul. curat, murdar!

vlad

14.05.2020 10:33

d. primar, la ce va foloseste sa fiti atat de mincinos?
ca sa va spun drept, dupa primul an de mandat, am zis ca meritati sa fiti primar mult si bine.
acum insa, nu v-as mai vota sub nici o forma!!! ca tot pomeniti de campanie electorala.
aici nu despre campanie electorala e vorba. aici e vorba ca spuneti minciuni grosolane cu o seninatate bolnava!
pt. falsuri trebuie sa raspundeti, nu mai merge asa!
si DA, este adevarat ca raspundeti la sesizari doar daca aveti chef, este drept ca ati inceput de anul trecut o campanie de denigrare, minciuna si batjocura asupra celor care v-au atras atentia ca va comportati intr-un mod josnic si salbatic.
cum adica sa refuzati sa cununati civil doi cetateni? ESTE UN ABUZ INCALIFICABIL!
dar v-ati obisnuit sa nu va indepliniti sarcinile de serviciu, v-ati obisnuit sa comiteti abuzuri pt. ca imediat incepe avo_catelul sa va apere cu hartii.halal aparare. abuzurile exista si vor iesi la iveala foarte multe. asta va este caracterul, atata va duce mintea.
din ceea ce ati facut cu aceasta femeie si cu multi altii ati aratat ca sunteti doar un santajist. abuzul in serviciu in forma continua de doi ani pana acum. aveti de gand sa va opriti? cu intarzierea adeverintele APIA, a certific. fiscale, a doc. de urbanism este perfect adevarat. eliberarea lor nu este conform termenelor legale ci dupa cum vrea primarul, si daca vrea. apucaturi dictatoriale, abuzuri pt.care o sa raspundeti. josnicie si minciuna, santaje si razbunari. cam asta va este caracterul. curat, murdar!

tatiana

14.05.2020 16:05

am recitit articolul cu tot cu titlu si n-am inteles ce treaba are rusu gabriela cu primarul dziminschi care se vede clar ca o sicaneaza si o hartuieste pe aceasta femeie pascariu modesta.rusu gabriela e mentionata mult prea des de dziminschi,desi vad ca n-are legatura nici cu imasul,nici cu vacile,nici cu celelalte din articol. apoi, daca se demonstreaza ca dziminschi a refuzat sa cunune civil acele persoane, poate sa faca din mana catre fotoliul de primar, ca asta inseamna chiar lipsa de umanitate si ticalosie degradanta pt.o fiinta umana. n-am auzit ca un primar sa duca razbunarea chiar la acest nivel. abuz in forma cea mai pura.apoi,oare, chiar asa... rusu gabriela ii sta in gat lui dziminschi? femeia asta inseamna ca este mult prea puternica pt.a fi digerata de vicleanul dziminschi si atunci sa-l ajutam pe dziminschi sa fie cel mult consilier local la viitoarele alegeri. ca sa vada si el cum este sa fii hartuit, sicanat si nedreptatit asa cum face el acum cand e primar.poti sa te exprimi si normal si civilizat si fara sa mai ameninti, primarasule, de nici macar un mandat intreg?femeia nu are unde sa-si pasca animalele, nu poate copilu sa-si inceapa constructia casei ca-i pune bete-n roate prin vamesul ala de la urbanism, iar dziminschi o da, ba cu rusu gabriela, ba cu campania electorala, ba cu opozitia, ba cu secretara, ba cu orice numai despre abuzurile lui nu zice nimic.lasa ca ne gandim noi mai bine cand votam de data asta. dziminschi, ai sarit calul cu abuzurile si cu razbunarile tale. 

Adauga comentariu