VIDEO Un drum din Șcheia a început să înghită mașini. Asfaltul se surpă din ce în ce mai mult cu fiecare vehicul care îl calcă

În această dimineață, un șofer care circula pe raza localității Șcheia a avut neplăcerea de a simți cum carosabilul îl înghite cu tot cu mașină. În timp ce bărbatul conducea un autoturism marca Volkswagen Golf în intersecția străzilor Aleea Gării, Aleea Morii și Humorului, din comuna Șcheia, asfaltul s-a surpat sub roțile mașinii.

După ce drumul s-a surpat, autoturismul în cauză a suferit daune, printre care și o pană la anvelopa stânga spate.

Nu este greu de imaginat ce pagube s-ar fi putut înregistra în cazul în care în locul Golf-ului ar fi fost un alt vehicul mai greu.

Vă amintim că mai mulți localnici ai comunei Șcheia, fiind nemulțumiți de activitatea primarului Vasile Andriciuc (PNL), protestează aproape săptămânal în fața unității administrative locale. Evenimentul de astăzi reprezintă un motiv în plus pentru ca cetățenii să ia la rost conducerea localității.

Alte știri privind nemulțumirea localnicilor din Șcheia:

Datorită strigărului disperat al localnicilor din Șcheia, tărâmul infracționalității, acțiunile polițiștilor suceveni s-au îndesit pe raza comunei. Doi tineri infractori au ajuns în arest din cauza furturilor și tâlhăriilor

Protestatarii din Șcheia l-au asaltat pe ministrul Dezvoltării în fața Palatului Administrativ Suceava: „Fetița mea nu poate să facă școală online”

Comuna Șcheia, tărâmul unde rromii fură din casele localnicilor în voia cea bună. Autoritățile locale se declară învinse spunând că au făcut tot ce au putut: „I-au luat toată instalația termică de cupru din pardoseală, plus instalația electrică”

Rromii din Șcheia au protestat la Primăria din localitate. Edilul Vasile Andriciuc din nou față în față cu concetățenii nemulțumiți: „Dumneavoastră sunteți masochist? Vă place să vă luați șuturi în fund zilnic?”

 

Adauga comentariu