VIDEO Un gaterist l-a atacat cu un cuțit pe activistul de mediu Daniel Bodnar înaintea producerii gravului accident rutier de la Sucevița

Daniel Bodnar și colaboratorii lui au fost atacați cu cuțitul de reprezentantul unui gater cu câteva ore înainte de producerea accidentului rutier de la Sucevița, se arată în Știri Suceava.

Luni, 18 ianuarie 2021, Daniel Bodnar și colaboratorii lui se aflau în timpul unei acțiuni de depistare a unor transporturi ilegale de lemn în zona comunei Frumosu. Daniel Bodnar a apelat 112 și a sesizat autoritățile cu privire la un transport suspect de bușteni. 

Activiștii au urmărit transportul de bușteni până la gaterul SC Oniroxy SRL din comuna Frumosu. Aici, un bărbat înarmat cu un cuțit i-a amenințat și a atacat mașina în care se aflau. Agresorul a tras de două ori de ușa mașinii, a deschis-o și a încercat să-l atace pe șofer cu cuțitul. Șoferul a reușit totuși să se apere, să închidă ușa și să o blocheze. Imaginile au fost filmate chiar de Daniel Bodnar.

Echipajul de poliție care s-a deplasat la locul sesizării a verificat existența documentelor de însoțire și au solicitat Gărzii Forestiere să verifice și să determine legalitatea încărcăturii. În ce privește atacul, polițiștii l-au informat pe Daniel Bodnar că poate depune plângere penală în termen de 90 de zile. 

În aceeași noapte, la ora 2.20, mașina în care Daniel Bodnar era pasager a ieșit în decor și s-a izbit în timpanul unui podeț, la Sucevița. Conform informațiilor comunicate de IPJ Suceava, pe fondul stării de oboseală, șoferul ar fi pierdut controlul volanului. În urma impactului, Daniel Bodnar a suferit fracturi la coloană și piciorul drept. La rândul lui, șoferul care purta centură de siguranță a suferit leziuni ușoare. 

Daniel Bodnar a fost operat, miercuri, la Spitalul de Neurochirurgie Iași. Medici au găsit leziuni importante la nivelul măduvei spinării și i-au refăcut corpii vertebrali. Familia a anunțat că Daniel va face procedurile de terapie și recuperare la Viena, acolo unde are două surori.

sursa material: stirisuceava.net

ALTE ȘTIRI DESPRE ACEST SUBIECT:

Operația activistului de mediu Daniel Bodnar a fost finalizată. Acesta se va recupera la Viena: „Au fost găsite leziuni importante la nivelul măduvei spinării”

O MÂNĂ DE AJUTOR PENTRU DANIEL BODNAR! Apropiații și familia activistului de mediu strâng fonduri pentru recuperarea acestuia

Mesajul lui Daniel Bodnar transmis prin intermediul luptătorului Ghiță Ignat: „Doctorii spun că probabil nu voi mai putea merge, eu însă cred în Dumnezeu, cred că El poate face minuni”

Activistul de mediu Daniel Bodnar implicat într-un grav accident de circulație. Medicii suceveni se tem că acesta va rămâne paralizat la picioare și l-au trimis de urgență la Iași

VIDEO Imagini de la locul gravului accident rutier în care a fost implicat activistul de mediu Daniel BodnarVIDEO Varianta polițiștilor cu privire la modul în care s-a produs accidentul rutier în care a fost implicat activistul de mediu Daniel Bodnar

VIDEO Varianta polițiștilor cu privire la modul în care s-a produs accidentul rutier în care a fost implicat activistul de mediu Daniel Bodnar

Mesajul familiei activistului Daniel Bodnar: „Daniel urmează să fie operat mâine. Șansele sunt foarte mici, dar noi ne încredem în Dumnezeu că va fi cu echipa medicală și cu Daniel pentru recuperarea completă”

 

 

Adauga comentariu