VIDEO Un hip – hoper din Câmpulung a fost dezbrăcat în plină stradă de un jandarm, un polițist și un polițist local, în încercarea eșuată de a-l încătușa

Aseară, un scandal monstru a izbucnit pe o stradă din municipiul Câmpulung Moldovenesc, după ce un tânăr ar fi refuzat să se legitimeze în fața unei patrule formată dintr-un polițist și un jandarm. Oamenii legii, sprijiniți și de un polițist local, au încercat să-l imobilizeze pe tânăr, însă fără succes, reușind să-l bage cu forța în autospeciala de poliție, după minute de chin. Momentul a fost filmat de mai mulți trecători, care au postat imaginile pe rețele de socializare.

Amicii tânărului mai mult dezbrăcat decât imobilizat susțin că acesta s-a legitimat cu 10 minute înainte de izbucnirea întregului circ.

„În data de 12 octombrie 2020, în jurul orei 20.00, o patrulă de poliție se afla în patrulare în zona centrală a municipiului Câmpulung Moldovenesc, moment în care au observat pe strada 22 decembrie din localitate un grup de cinci tineri care erau sub influența băuturilor alcoolice și care provocau scandal. Împreună cu un polițist local care era în zonă, s-a trecut la legitimarea persoanelor, moment în care, una dintre persoanele respective a refuzat să se legitimeze, ulterior provocând și scandal, adresând cuvinte și expresii obscene polițiștilor și jandarmilor aflați la fața locului. S-a procedat la folosirea forței fizice pentru imobilizarea persoanei respective și conducerea la autospecială, în vederea transportării la secția de poliție pentru legitimare. Momentul respectiv a fost filmat de către ceilalți tineri, care de asemenea se aflau sub influența băuturilor alcoolice și provocau scandal și incitau la violență lucrătorii de poliție. Pentru acest motiv unul dintre tineri a fost introdus în autospeciala de poliție, fiind condus la secție, aplicându-se în total pentru evenimentul respectiv sancțiuni contravenționale la Legea 61/1991 modificată în valoare totală de 2.000 de lei”, a declarat comisarul șef Ionuț Epureanu, purtătorul de cuvânt al IPJ Suceava.

Tânărul care a reușit să facă față imobilizării echipei formate dintr-un polițist, un jandarm și un polițist local, este Andrei Levarda, un solist de muzică hip – hop din Câmpulung Moldovenesc.

Acesta face parte din trupa Nord Est, un grup înființat în luna noiembrie a anului trecut. La sfârșitul lunii trecute, membrii trupei au scos un album nou, printre care se află și piesa cu numele „Dna milițian”, o melodie care nu pare să fie pe placul oamenilor legii din Câmpulung Moldovenesc.

Adauga comentariu