VIDEO Un incendiu a făcut scrum o casă din Siliștea. Un bărbat a fost găsit carbonizat în imobil

În seara de 29 - 30 martie 2022, în jurul orei 02.00, printr-un apel la 112 a fost anunțat faptul că a izbucnit un incendiu la o casă de locuit din satul Siliștea, orașul Liteni.

 

La fața locului au intervenit pompierii din cadrul Primăriei Liteni cu o autospecială de stingere, iar pe urmă au ajuns pompierii din cadrul ISU Suceava cu două autospeciale de stingere, din care una aparținea Grupei de Pompieri Dolhasca.

În casa respectivă locuia un bărbat în vârstă de 54 de ani, divorțat. Conform localnicilor, ocazional, bărbatul consuma băuturi alcoolice și fuma. În seara de 29 martie, vecinii l-au văzut pe bărbat în curte, în stare de ebrietate.

 

 

Deoarece incendiul s-a manifestat cu repeziciune, flăcările au cuprins întreaga locuință. Potrivit martorilor, totul ar fi pornit din bucătăria locuinței, unde bărbatul obișnuia să locuiască.

După ce focul a fost stins, în bucătăria locuinței a fost găsit corpul carbonizat al bărbatului de 54 de ani. Acesta a fost transportat la morga SJU Suceava în vederea efectuării necropsiei pentru stabilirea cauzelor decesului.

Cel mai probabil incendiul a izbucnit din cauza jarului căzut din sobă, ușa sobei fiind găsită în poziția întredeschis.

În acest caz a fost întocmit un dosar penal pentru „ucidere din culpă” și distrugere din culpă”.

Adauga comentariu