VIDEO Un individ, care a ieșit cu neșimțire dintr-o parcare, a blocat o intersecție din Suceava pentru a-l invita la o discuție pe asfaltul încins pe șoferul care și-a permis să-l claxoneze

Astăzi, pentru câteva secunde traficul rutier pe strada Petru Rareș din municipiul Suceava a fost blocat din cauza unui șofer cu chef de scandal, care voia să își rezolve neînțelegerile cu un alt șofer pe asfaltul încins, sub privirile celorlalți participanți la trafic.

Totul a început după ce individul de la volanul autoturismului marca Volkswagen, înmatriculat în București, a ieșit dintr-o parcare, dând cu spatele ori fără a se asigura, ori cu nesimțire obligându-l pe un șofer care circula regulamentar să frâneze brusc pentru a evita coliziunea. Șoferul autoturismului în care era montată camera video, ce a filmat momentul, l-a claxonat pe individul din Volkswagen.

În aceste condiții, cel din urmă s-a supărat și a blocat intersecția străzii Petru Rareș cu strada Vasile Alecsandri pentru a-l invita pe cel ce a claxonat la o discuție în mijlocul drumului.

După ce a văzut că celălalt șofer nu-i atât de redus mintal încât să „discute” în mijlocul drumului blocând traficul rutier, șoferul mașinii înmatriculate în București s-a urcat în mașină și a plecat.

Vă amintim faptul că în urmă cu vreo două săptămâni a mai avut loc o astfel de „discuție” în apropierea sensului giratoriu din zona Catedralei „Nașterea Domnului”. Atunci, doi indivizi, cam la fel de înzestrați intelectual, au blocat traficul rutier pentru a se scuipa și a încerca să se bată. Unul dintre acei scandalagii este agentul de  polițistie locală Doru Cocîrlă, arăta stirisuceava.net.

Adauga comentariu