VIDEO Un individ îl amenință pe activistul de mediu Daniel Bodnar, după un control al Gărzii Forestiere: „Ți-ai făcut de lucru cu țiganii! Fac pușcărie pentru tine! Nu ai să mai poți mânca cu mâinile”

Activistul de mediu Daniel Bodnar primește mesaje de amenințare pe bandă rulantă. Ultimul mesaj de amenințare pe care acesta l-a primit vine din partea unui individ numit Begian Petrică Marcel, care conform profilului său de Facebook ar fi din Vicovu de Sus.

Cel din urmă i-a urat activistului de mediu următorul mesaj:

„Ți-ai făcut de lucru cu țiganii din Plai. Suntem de pe strada Romană. Dacă nu ți-oi rupe eu picioarele și nu îți vei mai putea ridica mâinile la guriță, înseamnă că sunt prost. Știi ce îți fac Bodnar? Te opresc, îți barez drumul, iau ranga și îți sparg toate geamurile și îți bag telefonul pe gură și te f** în gură. Ascultă la mine, ți-ai făcut de lucru cu țiganii de acum. Nu ți-ai mai făcut de lucru cu români din Putna, care sunt proști. Ascultă la mine Bodnar, dacă nu te iau pe botul mașinii înseamnă că sunt prost eu. (LIMBAJ LICENȚIOS) Îți bag acul în ochi ca să nu mai vezi, să te chinuiești ***limbaj licențios***. Fac pușcărie pentru tine. (...) Fac acest video pentru Daniel Bodnar. Să știi că Garda Forestieră a fost la noi. Ți-ai făcut de lucru cu țiganii de acum, Danieluț. De acum nu ai să te mai plimbi pe picioare, nu ai să mai poți mânca cu mâinile. Îți promit eu că îți rup picioarele”, i-a transmis Petrea Begian activistului de mediu Daniel Bodnar.

Ce vor face autoritățile în acest caz? Probabil ceea ce au făcut și în trecut, când activistul de mediu a fost amenințat de tot felul de indivizi. Vor sta cu mâinile în sân, râzând prin birouri. Amintim faptul că un individ care se auto-intitula „interlopul din Bivolărie” l-a amenințat pe Daniel Bodnar cu moartea, iar autoritățile s-au făcut că au orbul găinii.

Daniel Bodnar a primit un val de amenințări chiar și când se afla pe patul de spital, în urma gravului accident în care a fost implicat în urmă cu fix un an de zile.


A trecut un an de la atacul cu bolovani asupra activistului de mediu Daniel Bodnar. Acesta susține că autoritățile bat pasul pe loc și încă nu au audiat toate persoanele implicate:„Autoritățile statului și politicienii susțin Mafia Lemnului”

SITUAȚIE DISPERATĂ, MĂSURI DISPERATE

VIDEO Daniel Bodnar și-a dus familia în străinătate pentru a o proteja de mafia lemnului care continuă să-l atace:„Le-am dus afară din țară pe soție și pe fetiță pentru că nu le-am simțit în siguranță”


POLITICIENII AU FĂCUT OCHI

Ministrul Marcel Vela și-a amintit de Daniel Bodnar înainte de a se pune la somn. Politicianul susține că îl va sprijini în totalitate pe activistul de mediu sucevean: „L-am felicitat pentru implicare, pentru că este un patriot care își iubește țara”

Ce spune ministrul Marcel Vela după ce activistul de mediu Daniel Bodnar a fost atacat cu pietre: "Vinovații vor fi imediat sancționați"

Mai bine mai târziu decât niciodată. Prefectul Sucevei a aflat într-un sfârșit despre activistul de mediu Daniel Bodnar și a hotărât să facă o ședință cu toți șefii MAI din Suceava


ULTIMUL ATAC

„Panterele” Spitalului Județean Suceava au fost trimise să întrerupă un interviu cu activistul de mediu Daniel Bodnar, victimă din nou a mafiei lemnului: „Când vine Flutur am voie să filmez?”

Ultima acțiune a lui Daniel Bodnar s-a lăsat cu vărsare de sânge. Activistul de mediu a ajuns la spital după ce a fost atacat în fața unui gater din Mălini


REPLICILE MAFIEI LEMNULUI

Coincidență sau nu? Mașina în care se afla Daniel Bodnar a fost împinsă într-un parapet chiar de către fiul patronului al cărui camion încărcat cu lemne era urmărit de activistul de mediu

Mafia lemnului recidivează. Mașina activistului de mediu Daniel Bodnar atacată la Vicovu de Jos

Momentul în care un activist de mediu apropiat de-al lui Daniel Bodnar este atacat cu toporul

Șoferul Mercedesului care l-a lovit în trafic pe activistul de mediu Daniel Bodnar a rămas fără permis de conducere pentru 60 de zile și a fost amendat cu 870 de lei

Amenințări cu moartea transmise live! Un vicovean autointitulat „interlopul din Bivolărie” a anunțat că va veni acasă de sărbători pentru a-l omorî pe Daniel Bodnar: „Eu pe loc îi tai capul” „Da, îl omor, mi se rupe”

Hoții de lemne au început atacurile împotriva lui Daniel Bodnar. Mașina activistului de mediu și casa socrilor acestuia au fost distruse aseară

Aflat sub control judiciar, „necăjitul” cu Jaguar, care l-a bătut pe Daniel Bodnar, se laudă că a făcut foarte ușor rost de bani pentru a-și cumpăra mașina: „Jegule am muncit pentru ia aproape o săptămână”

Comentarii

Boaca elena

22.01.2022 07:12

Trăia Ceaușescu nu se intamPLa ce se întâmplă acum cu pădurile

Adauga comentariu