VIDEO Un individ implicat în traficul de droguri din Gura Humorului a scăpat cu un avertisment scris după ce rottweilerii săi au intrat în curtea unor vecini cărora le-au sfâșiat cățelul. Păgubiții au reușit să se adăpostească de câinii agresivi

Duminică seară, la data de 4 aprilie 2021, puțin înainte de ora 21.00, o familie din Gura Humorului s-a trezit în curte cu doi câini din rasa rottweiler. Se pare că cei doi câini ar fi scăpat din curtea unui vecin.

„Prima dată au venit spre soție, dar spre norocul ei a reușit să intre în casă. Apoi au alergat prin curte și au prins un cățel mai mic care stă dezlegat. L-au rupt efectiv în două. Mai avem un alt câine care este într-un țarc și nu au putut să-l atace. Am sunat la 112 și a venit un echipaj de jandarmi pentru că altfel nu știu ce se mai putea întâmpla. Nu este pentru prima oară când rottweilerii scapă din curtea vecinului și, Doamne ferește, să nu prindă vreun copil”, a spus bărbatul care s-a trezit cu câinii în curte, pentru presa locală.

În imagini se poate observa cum persoanele trezite cu câinii străini în curte încearcă să gonească rottweilerii agresivi și să își salveze cățelușa.

În urma masacrului, cei doi rottweileri au ajuns pe mâna proprietarului și au fost duși acasă. Deoarece ar fi prima dată când câinii proprietarului Eduard Cristian Hacman fac astfel de probleme, individul a primit un avertisment scris. 

Cățelușa care a căzut pradă celor doi rottweileri a fost operată, dar din păcate ulterior a murit.

Eduard Cristian Hacman a fost un intermediar al unor traficanți de etnobotanice din Gura Humorului. Acesta este în continuare judecat pentru săvârșirea infracțiunii de „constituirea unui grup infracțional organizat”.

sursa video: Varvaroi Ovidiu 

Adauga comentariu