VIDEO Un italian aciuat pe la Mitocu Dragomirnei a intrat înarmat cu un pistol în comunitatea de rromi din localitate pentru a recupera o datorie

Un scandal monstru a avut loc ieri în comunitatea de rromi din Mitocu Dragomirnei. Un cetățean italian stabilit în localitate s-a înarmat cu un pistol și a pornit în căutarea unui individ de etnie rromă care avea o datorie la el.

Italianul de la Mitocu Dragomirnei și-a deschis un magazin de unde mai mulți localnici își procurau produse pe datorie. Printre aceștia se afla și un cetățean de etnie rromă, care a uitat să-și achite datoria în contul produselor achiziționate.

Proprietarul magazinului i-a cerut în mai multe rânduri să-și plătească datoria, însă de fiecare dată a fost refuzat.

Ieri, cei doi s-au întâlnit pe o uliță din Mitocu Dragomirnei. Maurizio Parasi (49 de ani) se deplasa cu mașina, iar Florin Zlotar (35 de ani) cu căruța. Se pare că cetățeanul italian a scos un pistol și a început să-l amenințe pe localnic pentru că nu i-a înapoiat banii.

Oamenii din zonă au început să sune la 112, iar în scurt timp, la fața locului și-au făcut apariția mai multe echipaje de poliție. Agenții l-au încătușat pe italian și l-au dus la secția de poliție pentru continuarea cercetărilor. Polițiștii fac verificări sub aspectul comiterii infracțiunii de amenințare, dar și pentru a stabili dacă arma era supusă autorizării sau nu.

Adauga comentariu