VIDEO Un membru PSD din Milișăuți, care speră să fie consilier local, i-a arătat fundul gol și „trandafirul” unui bărbat care îl întrebase dacă fură motorină din rezerva Primăriei

Ieri, 1 septembrie 2020, Gheorghe Hînțari, candidat pentru funcția de consilier local al orașului Milișăuți din partea PSD, și-a dat pantalonii și chiloții jos arătându-i fundul și penisul unui bărbat care-l întrebase dacă fură motorină din rezerva Primăriei Milișăuți, județul Suceava.

Cel care a filmat momentul în care candidatul PSD a arătat că nu are rușine este Iulian Ureche, un activist civic din județul Suceava, care s-a dus la Primăria Milișăuți pentru a verifica niște sesizări privind faptul că s-ar fura motorină din rezerva Primăriei. După ce activistul a intrat în curtea instituției a fost primit de către Gheorghe Hînțari, angajat al Primăriei Milișăuți în funcția de șofer al Serviciului Voluntar pentru Situații de Urgență.  

După ce și-a arătat posteriorul, candidatul PSD l-a întrebat pe Iulian Ureche dacă vrea să mai vadă ceva, după care și-a scos penisul și-l flutura în fața telefonului cu care activistul filma.

La un moment dat, Gheorghe Hînțari a sunat la 112 sperând că polițiștii se vor deplasa la Primărie și îl vor goni pe activistul civic. Candidatul PSD a fost îndrumat să sune la postul de poliție din localitate, dar angajatul Primăriei nu s-a mai obosit să dea telefoane.

Gheorghe Hînțari pe afișul electoral al PSD Milișăuți:

sursa video: stirisuceava.net

Adauga comentariu