VIDEO Un nou grav accident de circulație produs pe una din trecerile pentru pietoni de la Palatul de Justiție

În această dimineață, pe la ora 10.15, un grav accident de circulație s-a produs pe raza municipiului Suceava. O femeie de 63 de ani, care traversa regulamentar strada, pe trecere pentru pietoni din față de la Trei Bărboși, a fost izbită în plin de un șofer de 60 de ani, din județul Covasna.

În urma impactului, femeia a suferit leziuni grave fiind transportată la Spitalul Județean Suceava în vederea acordării de îngrijiri medicale.

„În această dimineață, pe Bulevardul Ștefan cel Mare din municipiul Suceava a avut loc un eveniment rutier soldat, din păcate, cu vătămarea corporală gravă a unei persoane. Din verificările făcute de polițiști a reieșit faptul că un șofer, în vârstă de 60 de ani, din județul Covasna, în timp ce rula pe Bulevardul Ștefan cel Mare a surprins și accidentat o femeie de 63 de ani, care s-a angajat în traversarea regulamentară a străzii, pe marcaj pietonal. În urma evenimentului, femeia a fost transportată la spital cu multiple leziuni. De asemenea, șoferul a fost transportat la unitatea medicală pentru prelevarea de probe biologice de sânge fiind efectuată și testarea cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ”, a declarat comisarul șef Ionuț Epureanu, purtătorul de cuvânt al IPJ Suceava.

În acest caz a fost întocmit un dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de vătămare corporală din culpă, în funcție de evoluția de sănătate a victimei urmând a se face încadrarea faptei.

Adauga comentariu