VIDEO Un pădurar îl apostrofează pe un bărbat având un pistol în mână: „Tăiați făguți și-i cărați?”

Astăzi, în spațiul public a apărut o filmare în care apare un pădurar din cadrul Ocolului Silvic Brodina în timp ce îl apostrofează pe un bărbat și se îndreaptă spre acesta având un pistol în mână.

Din filmare se poate înțelege că pădurarul îi cere socoteală bărbatului care filma pentru niște arbori tăiați, din specia fag. Cel din urmă a susținut că ar fi strâns doar niște vreascuri din pădure.

Arbori tăiați pe raza OS Brodina în luna mai

În urmă cu vreo două săptămâni, mai exact la data de 18 mai 2022, angajații Direcției Silvice Suceava au făcut un control în Cantonul Silvic Pârâul Negru, ocazie cu care au găsit mai mulți arbori tăiați și nemarcați, dar și alte aspecte legate de exploatarea din UA 124A realizată de către SC For Bib SRL Brodina, arăta Glasul Sucevei.

Pentru acea tăiere ilegală, Direcția Silvică Suceava a înaintat o plângere penală, constituindu-se parte civilă cu suma de 20.183,9 lei, către Parchetul de pe lângăă Judecătoria Rădăuți.

Totul a pornit după ce mai mulți cetățeni au informat Direcția Silvică despre tăierile ilegale de pe raza Ocolului Silvic Brodina. Sesizările se pare că s-au confirmat.

Adauga comentariu