VIDEO Un pamflet a scos la iveală naivitatea și ipocrizia sucevenilor

Ieri, pagina de Facebook – Make Suceava Great Again a publicat un filmuleț ediat în care apărea un brad de Crăciun plin de flăcări. Cel care a editat filmulețul a lăsat impresia că bradul s-ar afla în centrul municipiului Suceava.

„Live. Incendiu la bradul din centrul Sucevei . Se pare că focul a fost pus de niște tineri alungați de poliția locală de la coada de la McDonalds ce ajunsese până la Biserica 3 Clopote. Distribuiți vă rog! 1 share = 1 lacrimă care stinge incendiul Like dacă crezi că fochiștii sunt botoșăneni. Comment cu "Amin" dacă îți pare rău după brad”, au scris cei ce administrează pagina Make Suceava Great Again.

Sucevenii, creduli și naivi din fire, au început să dea share la filmuleț, panicați că superbul brad de Crăciun ar fi luat foc. Postarea a fost distribuită de peste 900 de ori, având un impact destul de mare printre suceveni.

Când au aflat că imaginile sunt editate, oamenii s-au arătat extrem de nemulțumiți și au început să raporteze pagina pentru fake news. Cei care urmăresc pagina de Facebook – Make Suceava Great Again știu că postările sunt niște pamflete și nu au cum să fie deranjați de o glumă.

Dacă niște imagini editate și postate pe o pagina de satiră îi face pe suceveni să creadă orice, nu ne mai putem mira de faptul că oamenii sunt ușor de păcălit cu tot felul de teorii ale conspirației.

Adauga comentariu