VIDEO Un sălbatic din Frumosu și-a bătut fără milă copilul cu o bucată de lemn. Bărbatul a ajuns în arest după ce imaginile au aparut pe Facebook

Imagini îngrozitoare cu un tată care își bate cu bestialitate copilul au apărut în spațiul public. Se pare ca totul s-a petrecut in luna ianuarie a acestui an în comuna Frumosu, județul Suceava.

Filmarea a fost realizata în locuință familiei și se vede cum bărbatul îşi trânteşte fiul de pământ şi îl loveşte apoi în repetate rânduri cu o scândură, sub privirea mamei care în tot acest timp pare să se amuze. Un copil de numai 7 ani din comuna suceveană Frumosu a fost bătut fără milă de propriul tată, un bărbat trecut de prima tinereţe.

Înregistrerea video a ajuns apoi, în împrejurări încă neclare, pe Facebook. În fimare se vede cum bărbatul îşi apucă copilul de gât, îl împinge în poziţie verticală pe sol, cu faţa în sus, după care îl ridică deasupra solului şi îl izbeşte pur şi simplu de podeaua casei. Apoi, pune mâna pe un obiect care pare a fi o scândură şi îl loveşte cu sete pe băiat. În tot acest timp, mama copilului este în încăpere şi priveşte întreaga scenă de pe un scaun, ba chiar pare să se amuze în timp ce trage dintr-o ţigară. Femeia nu intervine ca să îşi apere copilul de mânia tatălui. După apariţia clipului în spaţiul public, poliţiştii suceveni s-au autosesizat şi au început o anchetă. Au luat legătura cu mama băiatului agresat şi au întrebat-o dacă are nevoie de ordin de protecţie şi dacă vrea să depună o plângere împotriva soţului pentru agresiune. Femeia a refuzat categoric să ia vreo măsură.

Cazul a ajuns în atenţia Direcţiei de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului Suceava. Asistenţii sociali au făcut o anchetă şi au constatat că familia are 5 copii: unul de 7 ani, doi gemeni de 10 ani şi doi adolescenţi de 14 şi 15 ani.

Când şi-a dat seama că riscă să fie decăzută din drepturile părinteşti, mama a acceptat să părăsească căminul conjugal pentru a se adăposti împreună cu copiii săi într-un centru de îngrijire al Direcţiei de Asistenţă Socială.

"In cursul zilei de ieri politistii Postului de Poliție Frumosu au fost soliciati de către lucratorii DGASPC Suceava pentru a-i însoți la domiciliul unui bărbat din com. Frumosu pentru a desfasura activități specifice in cadrul unor verificări privind rele tratamente aplicate de catre acesta copiilor sai. Au fost obținute date cu privire la faptul ca in cursul lunii ianuarie 2021 barbatul respectiv ar fi agresat pe unul dintre copiii sai in vârstă se 7 ani. S-a intocmit dosar penal pentru violență în familie raportat la infracţiunea de loviri sau alte violențe chiar dacă mama minorilor a negat evenimentul și a refuzat sa depună plangere in calitate de ocrotitor legal. Cei 4 minori aflați la domiciliu (minorul agresat si alti 3 frati) au fost preluati impreuna cu mama acestora și trasportati la un Centru de primire in regim de urgență. In cursul acetei zile polițiștii continuat activitățile in cadrul dosarului penal și au intrat in posesia unor imagini video care surprind agresiunea. Barbatul agresor in vârstă de 48 de ani a fost reținuți de politisti si condus la audieri la sediul Poliţiei Municipiului Câmpulung Moldovenesc, urmând ca la finalizarea acestora sa se dispună masuri procesuale inclusiv masuri preventive privative de libertate. Multumim specialiștilor DGASPC pentru implicare și colaborare", a transmis IPJ Suceava.

Sursa text: adevarul.ro

Adauga comentariu